Strong elektromos állítható asztalláb | Minden a bútorgyártáshoz.
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Strong elektromos állítható asztalláb

Strong elektromos állítható asztalláb

Strong elektromos állítható asztalláb
Búcsúzzon el a fájó deréktól, az új Strong elektromos állítható asztallábakkal egyénileg változtathatja munkastílusát.

Miért fontos az állítható asztalláb? Idővel hozzászoktunk az ülő munkavégzéshez, mely több szempontból sem ideális az emberi szervezet számára. A pittsburgi egyetem kutatói összehasonlították az ülő és álló munka egészségügyi hatásait. A kutatásokból kiderült, hogy az ülő-álló asztalok használata olyan egészségügyi előnyökkel jár, mint a derékfájdalom és a vérnyomás csökkentése.

Álló munkaállomás

A Strong állítható magasságú asztallábbakkal könnyedén változtathatja az ülő és álló pozíciót. A jó minőségű, ergonómikus munkaállomásunkat mind egyénileg, mind irodai installációnak ajánljuk. Ne csak üljön egész nap, álljon fel az egészségéért!

Strong elektromos állítható asztalláb vezérlő

Használata egyszerű, hiszen az elektromos mechanizmussal, fel-le gombok nyomásával könnyen beállíthatja az Ön számára kényelmes magasságot centiméterre pontosan, melyet a digitális magasságjelző mutat. A komfort maximalizálását a kijelző fényerejének beállításának lehetősége adja (3 szint érhető el).

Továbbá a 4 memóriának köszönhetően elmentheti kedvenc beállításait, így azok között bármikor könnyen válthat, csupán az elmentett opció számát kell megnyomnia. A munka közbeni pozíció váltás növeli a produktivitást, és csökkenti a derék fájdalmat.

Elektromos állítható asztal

Két féle színben, fekete vagy fehér matt érhető el. Nagy teherbírással, változattól függően 120 – 150 kg-t is képes megtartani az asztalláb. A vasalatra 15-25 mm vastagságú, 1200 - 1800 mm hosszúságú, 600 - 800 mm mélységű bútorlapot ajánlunk. 

Az állítható magasság 625 - 1265/1270 mm.

Fektessen be egészségébe, és produktivitásába az általános vagy az L alakú sarokmegoldással, a Strong elektromosan állítható asztallábbal biztosan nyer.

Érdekes lehet az Ön számára még: Hogyan segít a megfelelő irodai kialakítás a hatékonyság növelésében?

További információért keresse ügyfélszolgáltunkat vagy üzletkötőinket.