Rólunk | Démos trade Kft
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Kapcsolatok

Rólunk

Nemzetközi működésű cseh vállalat vagyunk, amely bútorgyártáshoz szükséges anyagok értékesítésével foglalkozik.

Kínálatunkhoz bútorvasalatok különböző típusai és egyéb, bútorgyártáshoz szükséges termékek tartoznak, amelyeket az egyre jobban kedvelt online portál segítségével árulunk.

Kiterjedt portfóliónkban képviselve vannak a világmárkák termékei. A legfrissebb irányzatokra és az ügyfelek igényeire való tekintettel saját Strong és Tulip márkanéven folyamatosan bővítjük bútorvasalat kínálatunkat.

Ügyelünk üzemeink és mintaboltjaink csúcsminőségére és modern kivitelezésére, amelyekbe Csehországban és Szlovákiában egyaránt ellátogathat.

A nagy kapacitású raktárak lehetővé teszik a több tízezres tételek kínálatát. Ügyfeleinknek, akik közé bútor gyártók, belsőépítészek, kisebb iparosok és nagykereskedők egyaránt tartoznak, biztosítjuk a bútorvasalatok teljes kínálatát.

Több tízezres ügyfélkörünkről Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban és Magyarországon több mint 800 alkalmazottunk törődik. Az ügyfelek kihasználhatják tapasztalt szolgáltatóink, kereskedelmi képviselőink, minősített értékesítőink és termékspecialistáink tanácsadását. Vásárlóink számára terjedelmes bútorvasalat katalógust kínálunk.

 

 • Legszélesebb termékkínálat

  Több ezer bútorvasalati tételt kínálunk.

 • Önökért vagyunk

  Ügyeit tapasztalt ügyfélközponti dolgozók, üzleti menedzserek és képzett termék szakemberek csoportja fogja kezelni.

 • Gyors szállítás

  Naponta több ezer megrendelést szállítunk és az árut 48 órán belül kézbesítjük.

 • Az ön stabil partnere

  Nemzetközi működésű vállalat vagyunk, több mint 20 éves tradícióval és a piacon levő stabil pozícióval.

 • 31

  éve a piacon!

  Történet

  Minden 1993-ban kezdődöt amikor is a Démos cég megkezdte működését a bútor gyártáshoz szükséges anyagok értékesítésével...

 • Management

  Csapatunkat tapasztalt menedzserek irányítják. Ismerje meg őket.

Referencia

A Hettich termékek forgalmazását illetően számunkra a Démos trade vállalat egy jelentős partner a cseh és szlovák bútor gyártók körében. Az erős vállalat csúcslogisztikai háttere fontos tényezője közös sikereinknek.

Ladislav Hein Sales manager, Hettich ČR k.s.

Az INDECO nagyra értékeli a közös együttműködést a Démos trade vállalattal, elsősorban a hozzállást, egyedi kéréseink teljesítését, a széleskörű és minőségi választékot a termékek területén, valamint a rugalmas  szállítási feltételeket.

Radek Dolanský Sales representative, INDECO CZ s.r.o.

A Démos trade, a.s. kereskedelmi vállalattal együttműködve gyártóként termékeink gyors és minőségi szervizében látjuk a kulcsfontosságot. A Démos trade, a.s. ügyfeleinek a termékek széles skáláját kínálja.

Ing. Sylva Krechlerová Executive Director, KRONOSPAN CR, spol. s.r.o.

A Démos trade, a.s. víziói és küldetése

Célunk, hogy a bútorgyártáshoz szükséges anyagok kiválasztásakor mi legyünk az elsők, akikre választása esik ...