Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Hatékony munkavégzés - Irodai akció

Hatékony munkavégzés - Irodai akció

Hatékony munkavégzés - Irodai akció
Tudta? Körülbelül 90 ezer órát, életünk harmadát töltjük el a munkahelyünkön. A világunk és életkörülményeink folyamatosan változnak, egyre nagyobb hangsúly kerül az iroda, vagy home office munkákra.

Az ergonómia mely az ember-gép-munkakörnyezet kapcsolatát vizsgáló tudományág segít abban, hogy vállalkozása hatékonyabban működjön.

Hogyan segít a megfelelő irodai kialakítás a hatékonyság növelésében?

Irodai munka

Költségek csökkentése. Az irodai ergonómiai stratégiákba történő befektetéssel csökkenthetők az olyan kockázati tényezők, mint a rossz testtartás miatt bekövetkező munkával összefüggő váz- és izomrendszeri megbetegedés. Ezáltal a munkavállaló stabil, egészséges jelenlétére számíthat. Válassza az Entry szálcsiszolt asztallábat a megfelelő munkakörnyezet kialakítására.

Entry asztalláb

Hatékonyág növelése. A helyes testtartás, kevésbé ismétlődő mozgások, elérhető magasság, valamint a kisebb erőkifejtést elősegítő munkaterület hatékonyabb munkafolyamatot eredményez. A nagyobb hatékonyság a nagyobb produktivitáshoz vezet. Ebben segít a Versaturn elektromos dugaszoló aljzat, melyet asztalba szerelve elkerülhető a felesleges hajolgatást, ráadásul igazán modern és letisztul hatást kelt. A beépíthető konnektor egyszerre a több elektromos csatlakozó mellett USB töltőt, HDMI bemenetet, illetve klasszikus internetes kábel fogadását teszi lehetővé.

Versaturn irodába

Munka minősége. Amennyiben nem figyel az iroda ergonómikus kialakítására úgy fáradt, és könnyebben irritálhatóvá válhatnak dolgozói. Így pedig kihagyhatnak egy fontos részletet, vagy elfelejthetnek egy fontos hívást. A legjobb módszer a munkatársakat top formában tartani az ergonómiába fektetés. Strong állítható csúszótalpaink megoldást nyújtanak az irodai fiókos konténerek tökéletes beállításához.

Strong csúszó talp állítási lehetőséggel

Munkavállalók elkötelezettségének javítása. A megfelelő irodai környezet csökkenti a fluktuációt, hiányzást, növeli a morált. A munkavállalók emellett értékelni fogják, hogy az alkalmazójuk keményen dolgozik az ő biztonságukért és egészségükért. Strong csillapítással rendelkező kábelkivezetőink több méretben és színben is elérhetőek minden igényt kielégítve.

Strong kábelkivezető

Biztonsági kultúra. A szervezeti kultúra részeként alapvetően függ a szervezetben lévő vezetők és munkavállalók elkötelezettségétől és hozzáállásától. Azáltal, hogy az egészségvédelmet és biztonságot a vállalkozásának alapvető értékévé teszi, erősebb biztonsági kultúrát hoz létre munkahelyén. A munkavállalók a legértékesebbek, az egészség és a biztonság megőrzése a helyes cselekedet.

Vállalkozása hatékonyságának növelésében szeretnénk segíteni, ezért most egy rendkívüli akcióval készültünk Önnek. Használja ki az „Irodai élet” promóciónk előnyeit, és vásároljon modern, elektromos nyitású dugaszoló aljzatot, többféle színű kábelkivezetőt, univerzális dizájnú asztallábat és forgó bútor kereket. Mindezt nagyon alacsony áron.

Az akció részleteiért keresse fel Démos24Portál-unk vagy üzletkötőinket

Amennyiben még nem partnerünk, úgy regisztráljon a Démos24portál-on.