RLA BÜKK/FENYŐ n.cs.D/D2500/1250/9 | Démos trade Kft
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Kapcsolatok

RLA BÜKK/FENYŐ n.cs.D/D2500/1250/9

Árukészlet kód 236688
A képek csak illusztrációk, melyek nem feltétlenül felelnek meg a valóságnak. A valós kivitelezéssel kapcsolatos adatokat a termék megnevezése vagy leírása tartalmazza.
> O Rendelésre
Vásárlás
Jel
N/A
Csoportkód
211001
Egység (ME)
db
Kiszerelés
16 db
Csomagolás
16 db
Leírás és paraméterek

D felület = nem javítva, nem csiszolva A rétegelt lemez összetétele = a felületi furnér bükk, belső furnérok fenyő . Nagy felületű lapanyag, amely több furnér réteg ragasztásával jön létre, ezek a rétegek különböző minőségben vannak. A szomszédos rétegeknél a szálak iránya a legtöbbNyíre merőleges a ragasztó a lap felhasználása szerint. Ez a termék megőrzi az eredeti fa kitűnő tulajdonságát, előnye, hogy nagy felületet lehet létrehozni rések nélkül kisebb vastagságnál is. A bükk rétegelt lemez szilárdságban fölülmúlja a többi fa fajtákat, nagyon jó minőségű a nyír rétegelt lemez is. A rétegelt lemez hosszát a felületi furnérok szálának hossza határozza meg, párhuzamosan az első mérettel van a szálak iránya a takaró rétegen. A felületi rétegek minőségének leírása: B - A felület nem tartalmaz javításokat, a mag behatolása nincs megengedve, BB – a felület javítva van, a javítás 3db/m2, a mag enyhe behatolása, CP (STD) – javított felület, a javítás és a mag NEM KORLÁTOZOTT C (D) - a felület a legtöbbNyíre nincs javítva, tartalmazhat lyukakat a görcsök után, a mag NEM KORLÁTOZOTT a ragasztás osztálya: CSSN EN 314-2: PT = 1 .osztály (hasonlóság IF 20) belső (száraz) terekbe PT LEP-2 = 2 .osztály (hasonlóság A 100) védett kültéri környezetbe PV = 3 .osztály (hasonlóság AW 100) nem védett külterekbe ( a pót védelemre van szükség a fák természetes tartósságától függően)

Paraméterek

Paraméter Érték
Kötési osztály Belső
Orientáció Hosszirányú
Rétegelt lemez Nyers; Csomagoló
Síklapos anyag faanyaga Bükk/Luc
Síklapos anyag formátuma (mm) 2500 x 1250
Síklapos anyag minősége D/D
Síklapos anyag vastagsága (mm) 9
Kapcsolódó árukészlet (tartozékok) (2)
Megnevezés Cikkszám Elérhetőség Kiszerelés/
csomagolás
SPAX bőrönd L-BOXX mini s TXS csavary 6 rozměrů + 3 bity SPAX bőrönd L-BOXX mini s TXS csavary 6 rozměrů + 3 bity 375455
> S Raktári
1 db / 1 db
PONAL SUPER 3 5kg PONAL SUPER 3 5kg 40135
> J Egyéb
1 db / 1 db
Cikkszám
375455
több kevesebb
Cikkszám
40135
több kevesebb