Megérkezett online az új vasalat katalógus! | Minden a bútorgyártáshoz.
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Megérkezett online az új vasalat katalógus!

Megérkezett online az új vasalat katalógus!

Megérkezett online az új vasalat katalógus!
Nem rég bemutattunk pár új terméket a leendő új katalógusból. Nem kell tovább várnia, hiszen megjelent online az új vasalat katalógus!

Az online katalógus használatával biztonságosan és kényelmesen választhatja ki a kellő terméket és rendelheti meg.

  • 1456 oldal
  • több, mint 23.000 cikkszám
  • választék 15 fejezetre osztva
  • több tucat termékinnováció

Az előző hetekben bemutattunk néhány újdonságot, és fokozatosan bemutatjuk a többit is. Kövesse a www.demos-trade.com weboldalunkat, a www.demos24plus.com portált, vagy a @demostradehu Facebook oldalunkat.

A katalógus online megnyitható, és letölthető PDF változatát az Értékesítés támogatás, Katalógusok menüpont alatt találja.

Katalógus menüpont

A jövőben a katalógus pdf verzióját módosítani szeretnénk, hogy a gyorsabb rendelés érdekében lehetséges legyen közvetlenül a katalógusból a portálra kattintani.

Természetesen a katalógus nem csak az újdonságokról szól. Megtalálhatja a rendszeresen rendelt kedvenc tételeit is. Megtalálhatók a Blum, a Hettich, a Kesseböhmer, a Vibo, az Italiana Ferramenta és természetesen a Strong és Tulip márkáink is. Sőt, a Grohe, a Pöttker és az Agoform termékei nagyobb teret kaptak.

A bútorvasalat katalógus fontos eszközzé vált ügyfeleink körében és inspirációként a konkurencia számára. Hisszük, hogy ez továbbra is így marad.

Egyéb aktuális újdonságok: Újdonságok a Démosnál , Új Strong zárak

További információért keresse ügyfélszolgáltunkat vagy üzletkötőinket.