Új Strong zárak | Minden a bútorgyártáshoz.
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Új Strong zárak

Új Strong zárak

Új Strong zárak
Gyorsan fejlődő világunkban egyre modernebb, értékesebb eszközökkel végezzük napi irodai munkánkat, amelyeket munkaidőn kívül szeretnénk biztonságban tudni, nem is beszélve a bizalmas dokumentumokról, amelyeknél létfontosságú a biztonságos tárolás. Erre nyújtunk megoldást a saját márkás Strong új mechanikus és elektronikus bútorzárakkal.

A fent említett mechanikus zárak ezentúl cserélhető zárbetéttel is rendelhetőek, amelyekhez több száz kulcskombináció választható, akár mesterkulccsal. Az eddig elérhető Strong zárak (fiókzár, tolóajtó vasalat zár, háromutas zár, üvegajtó zár, központi zár)  szinte mindegyikének elkészült a cserélhető hengerbetétes változata. A termékcsaládot a kedvező ár és remek minőség jellemzi.

Strong zár 403229

Strong fiókzár cserélhető zárbetéttel, 22 mm cilinderhosszal

Újdonságként szerepel kínálatunkban a Strong elektronikus zárak családja is, amelyek számos módon segítik megőrizni értékeinket. Néhány példa a lehetséges alkalmazásokra:

  • Ujjlenyomat-olvasós zár, amely Fix (egy, rögzített ujjlenyomat), vagy Free (minden nyitásnál törlődik az ujjlenyomat) módban is használható, alkalmazkodva a legkülönfélébb igényekhez. 

Strong ujjlenyomat olvasó zár

  • Kombinált chip-kártyás és számkódos zár, amely rendelkezik egy extra védelmi funkcióval: FAKE PIN technológiával, amely által megtéveszthetők az illetéktelen felhasználók. A feloldó kód előtt bármilyen, bármennyi számot beírhatunk, így megtévesztve a potenciális tolvajokat. 

szamkodos-zar-strong

 

  • Ujjlenyomatos és számkódos záraink is elérhetőek zárgombos változatban is, amelyet a feloldás után el kell fordítani a zár nyitásához.

Mindegyik számkódos zárunk a negyedik hibás kódbeütés után riaszt, így ezzel a funkcióval még tovább bővülnek a zárak védelmi funkciói.

Korábbi, jól bevált bútorzáraink továbbra is elérhetőek maradnak a kínálatunkban, legyen az beépített zárbetétes, vagy elektronikus chipkártyás megoldás.

Egyéb aktuális újdonságok: Újdonságok a Démosnál

További információért keresse ügyfélszolgáltunkat vagy üzletkötőinket.