Újdonság - Novisys pántcsalád | Démos trade Kft
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Kapcsolatok
Újdonság - Novisys pántcsalád

Újdonság - Novisys pántcsalád

Újdonság - Novisys pántcsalád
Növekvő elvárások: a Novisys a Silent System kényelmét biztosítja mindenkinek.

Fedezze fel a Novisys integrált Silent System -mel - a modern és fenntartható rendszert, amely megfelel a korlátozott költségvetésű bútorvásárlók növekvő igényeinek. A Novisys garantáltan kényelmes és megbízható csillapított zárási teljesítményt nyújt minden felhasználó számára. A "made by Hettich" minőségével és megbízhatóságával a Novisys a praktikusság és a kényelem új szintjét képviseli.

A Novisys nemcsak kiváló minőséget és funkcionalitást nyújt, hanem modern és fenntartható megoldás is. a Novisys nem hagy kétséget a hatékony erőforrás-felhasználás, a legmagasabb szintű funkcionalitás és a hosszú élettartamnak köszönhetően, aminek köszönhetően a Novisys egy beruházás a jövőbe, hiszen a felhasználók éveken át élvezhetik annak előnyeit.

Hettich Novisys

A bútorgyártók számára a Novisys különösen előnyös választás. A divatos bútorcsaládok nemcsak hozzáadott értéket jelentenek, hanem nagy költséghatékonyságot is biztosítanak. Emellett a Novisys pántcsalád tartozékai kompatibilisek a már meglévő, hasonló funkcionalitású Hettich pántokkal.

A bemutató brosúrát itt érheti el: Novisys bemutató.

Válassza a Novisys integrált Silent System -mel, és tegye kényelmesebbé és praktikusabbá a bútorvásárlást. Az alacsony költségvetésű vásárlók számára elengedhetetlen választás, mivel a Novisys minőségi és megbízható megoldást kínál a mindennapi életben. Továbbá, a bútorgyártók számára a Novisys ideális lehetőséget nyújt a hatékonyság és a költséghatékonyság kombinálására.

Többet megtudna a legtöbb design lehetőséget nyújtó fiókokról? Tudjon meg többet az Avantech YOU fiók vasalatokról, és kombinálja kedvére!

Regisztráljon partnerünknek, vagy keresse a Démos pontokat, ahol megvásárolhatja termékeinket.