Tulip - Októberi profil fogantyúk | Démos trade Kft
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Kapcsolatok
Tulip - Októberi profil fogantyúk

Tulip - Októberi profil fogantyúk

Tulip - Októberi profil fogantyúk
A bútorajtók nyitására három lehetőség létezik - fogantyú nélküli, fogantyúval és profil fogantyúval. Az utóbbi egy praktikus megoldás azoknak, akik nem szeretnék jelentősen megtörni a bútorok általános dizájnját, ugyanakkor szeretnék használni a fogantyúkat kiegészítőként. A profilok minimalisták, nem állnak ki a bútor síkjából, így potenciálisan biztonságosabbak a felhasználók számára. Ugyanakkor egyedi stílust kölcsönöznek és megszüntetik a bútorok egyhangúságát.

Októberben különleges árakat kínálunk a népszerű fogantyú profilokra, a Juvio és a Paolo változataira, matt feketében, fehérben, eloxált alumíniumban és nemesacél utánzatban. Ezeket könnyedén összehangolhatja majd bármilyen dekorral, egy 18 mm vastag lapanyaggal, melynek élébe marva tudja rögzíteni a profilt.

Mindkét profilt négy színben és tizenegy hosszban kínáljuk. 297 és 1197 mm közötti hossz méretben kínálunk előre vágott profilokat nemesacél utánzatban és eloxált alumíniumban. Van egy háromméteres verzió is (hasznos hossza 2900 mm), modern matt fekete vagy klasszikus fehér színben. Az összes említett profil most akciós áron megvásárolható.

Mindkét típusú profilból kínálatunkban megtalálja az alumínium és nemesacél utánzat háromméteres változatát, valamint az új Paolo és Juvio profilokat 20 mm vastagságú ajtókhoz normál áron.

A Paolo és Juvio fogantyú profilok nemcsak megjelenésben különböznek, hanem fogásban is - felülről/alulról. A Paolo profilmarkolat kényelmes nyitást biztosít egy ujjakkal nyitható mélyedéssel, amely az alulról történő ujjakkal való nyitáshoz van tervezve. A Juvio profil mélyebb mélyedéssel rendelkezik, amely a felülről való fogáshoz van kialakítva.

Adjon egy letisztult és észrevétlen kiegészítőt belső tereinek a Paolo és Juvio fogantyúprofilokkal, amelyeket akciós áron vásárolhat meg 2023. október 31-ig.

Minden új Tulip termék, valamint a jól bevált modellek - fogantyúk, gombok és fogasok - megtalálhatóak a vadonatúj Tulip katalógusunkban.

Regisztráljon partnerünknek, vagy vásárolja meg személyesen a Tulip pontokon.