Tulip katalógus - Süllyesztett és profil fogantyúk | Démos trade Kft
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Kapcsolatok
Tulip katalógus - Süllyesztett és profil fogantyúk

Tulip katalógus - Süllyesztett és profil fogantyúk

Tulip katalógus -  Süllyesztett és profil fogantyúk
Szeretné megtartani a tiszta vonalakat és a természetes megjelenést? A praktikus megoldások híve, amelyek modernnek és elegánsnak tűnnek? Süllyesztett és profil Tulip fogantyúink tökéletesen megfelelnek ezeknek a követelményeknek.

Nem tűnnek ki, nem nyúlnak ki a térbe, és elegáns kiegészítők, amelyek kellemes és harmonikus megjelenést biztosítanak a belső térben. Ezeknek a profiloknak a népszerűsége folyamatosan növekszik, különösen a konyhákban, ahol a konyhapultok népszerű részeivé válnak. Ezért döntöttünk úgy, hogy több érdekes modellt is felveszünk új termékeink portfóliójába, amelyek sokoldalúak és kiválóan kombinálhatók.

Az egyszerű szerelést, az elegáns megjelenést és a többfunkciós használatot a Lori modell képviseli. Összeszerelése nagyon egyszerű, miközben függőlegesen és vízszintesen is felszerelhető, és mindig nagyon ízlésesen fog mutatni az ajtón. Polírozott felülete luxust kölcsönöz a profilnak.

Mindazoknak, akik többfunkciós típusú fogantyúprofilt keresnek, két modellt ajánlunk, a Tulip Tende-t és a Tulip Zoid-ot. 13 méret és 4 szín közül választhat, amelyek bármilyen bútort kiegészítenek. Egy bónusz, amit értékelni fog, a telepítési variálhatóságuk, amely számos lehetőséget kínál, mint például a telepítés egyszerűen csavarokra, az ajtó élével, a szélére, a közepére. A konyhai ajtókon javasoljuk, hogy a fogantyút a teljes szélességben a frontra szerelje, anélkül, hogy marni kellene őket. A Tende és Zoid Tulip fogantyúk hosszú méretei miatt hálószoba garnitúrákhoz és függőleges használatra is kiválóan alkalmasak különösen a folyosókon.

Szeretnénk követni egy régóta fennálló és jelenleg nagyon népszerű trendet - a minimalizmust, amely a fogantyú nélküli megoldásokat helyezi előtérbe. Emiatt úgy döntöttünk, hogy a Tulip Ria profilfogantyúval bővítjük portfóliónkat, amelyet elsősorban praktikussága és könnyű szerelése jellemez. Alkalmas azok számára, akik olyan megoldást keresnek, amely megszabadítja őket a ferde ajtók élzárásától. Ennek köszönhetően nem kell az ajtót szegélyezni, mert az élét az alumíniumprofil védi. Ezenkívül a konyhában vagy a fürdőszobában található ajtókon és fiókokon található Ria fogantyú minimalista és nagyon ízléses.

A népszerű ráütődő profilokat, Paolo és Juvio az Ön számára elérhetővé tettük a népszerű fehér és fekete színekben, valamint a 20 mm vastagságú laminált lapokra való felszerelésre alkalmas méretekben.

A Gola profil már régen megtalálta rajongóit a piacon. Ezért kibővítettük kínálatunkat a népszerű arany színnel és olyan Gola profillal, amelybe LED-csíkot is be lehet illeszteni. És ez még nem minden, a függőleges Gola profilok kínálatát továbbfejlesztett pattintható szerelési rendszerrel ún. Snap on rendszerrel ellátott profilokkal is bővítettük.

Amikor dönt, hogy fogantyú nélküli megoldást válasszon, vagy a bútorok fogantyús megoldását értékelné, merítsen ihletet profilfogantyúink kínálatából, amelyek köztes lépést képeznek.

A süllyesztett és profil fogantyúinkról minden szükséges információt megtalál Tulip dizájnkatalógusunk 3. fejezetében.

Szeretné élőben megtapasztalni az érinthető minőséget? Válasszon 50 Tulip pontunk közül az országban: Tulip pontok.