StrongLumio: ismerjük meg egymást személyesen! | Démos trade Kft
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Kapcsolatok
StrongLumio: ismerjük meg egymást személyesen!

StrongLumio: ismerjük meg egymást személyesen!

StrongLumio: ismerjük meg egymást személyesen!
Ha valami oknál fogva nem figyelt fel arra, hogy a közelmúltban egy csillag ragyogott fel kínálatunkban, akkor most megismerheti, mi minden rejtőzik a StrongLumio név alatt. Ha már tisztában van az alapokkal, olvasson tovább. Összeállítottunk egy ajánlatot, amely érdekelni fogja.

Tudjuk, hogy a személyes tapasztalat egy termékkel kapcsolatban, a lehetőség, hogy "megérintse" és lássa, hogyan működik "élőben", nem helyettesíthető reklámanyagokkal. Használja ki a lehetőséget, és hívja fel értékesítési képviselőjét, hogy mutassa meg a StrongLumio-t élőben. Csak egyeztessen egy helyet és időpontot, és egyikünk máris úton van Önhöz a mintákkal.¨

Melyek a StrongLumio fő előnyei?

Először is az egyszerűség. Ez mindhárom sorozatra (1., 3. vagy 5. sorozat) vonatkozik. Az egyszerűség elsősorban az összeköttetésben rejlik, csatlakozók segítségével. Semmit sem kell forrasztani. Maga a vezérlés is egyszerű. Szívesen tartunk Önnek bemutatót. De csak, hogy egy kis ízelítőt adjunk:

A LED-szalagokat egy univerzális egység vezérli. Támogatja a hagyományos kézi, falra szerelhető vagy dizájnos forgatható vezérlőkhöz való csatlakoztatást. Ezek közül akár 10 is csatlakoztatható egyetlen egységhez. Ha nem szeretné, hogy a LED-es világításvezérlés beszerelése és működtetése sok időt és energiát vegyen igénybe, akkor a bemutató során megtapasztalhatja, hogy a StrongLumio lehet, hogy pont az, amit keres.

Az önellátó kapcsolók nem igényelnek tápegységet vagy elemeket. A piezoelektromos öngyújtókhoz hasonlóan a kapcsoló megnyomásából nyerik az egységnek küldött utasítások (be/ki/fényerő szabályozás) elküldéséhez szükséges energiát. Ezekkel a kapcsolókkal az eredeti és az új lámpatestek vezérlésének kombinációja valósítható meg. Például egy konyha felújításakor a már felszerelt mennyezeti lámpákhoz csatlakoztathatók.

Na, akkor találkozunk önökkel is? Alaposabban rávilágítunk a StrongLumio-ra. Lépjen kapcsolatba velünk most: Kapcsolatok.

Tekintse át bemutató brosúránkat: StrongLumio.