Módosítjuk a Strong elnevezéseket | Démos trade Kft
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Kapcsolatok
Módosítjuk a Strong elnevezéseket

Módosítjuk a Strong elnevezéseket

Módosítjuk a Strong elnevezéseket
Lehet, hogy már találkozott a Strong termékek elnevezéseivel, amellyel egy bizonyos választékcsoportot jelölünk, pl. StrongBall golyós fióksínek. Ez a fajta új megnevezés az egyik lépés a széles kínálatunkban való eligazodás elősegítésére, jelenleg különösen a Strong termékekben.

Vessen egy pillantást a Strong szórólapra, amely tartalmazza a teljes Strong kínálat egyes termékcsoportok szerinti elnevezéseit. Hogyan működik?

A Strong szóhoz egy másik angol eredetű szót adtunk hozzá, amely egy bizonyos választékcsoportot jelöl. Például a StrongHinges a pántokra utal (hinge = pánt) vagy a StrongWire a drótprogramra (wire = drót).

Ezenkívül néhány Strong termékhez S5, S3 vagy S1 jelölést adtunk. A termék minősége megfelel ennek a jelölésnek, csökkenő sorrendben:

S5 – kiváló minőség és érdekes technológiai megoldás

S3 – masszív teljesítmény, megfelelő ár, széles felhasználói kör számára alkalmas

S1 – gazdaságos sorozat alapfunkciókkal

A csoportszámok megfelelnek a VASALAT KATALÓGUS fejezeteinek - kivéve a 13., 16. és 17. fejezeteket, amelyek nem tartalmazzák a Strong termékcsaládot. Az új nómenklatúrának köszönhetően könnyen és gyorsan megtalálhatja a keresett terméket. Hiszünk abban, hogy ez segít jobban eligazodni a Strong termékek széles skálájában.