Megérkezett az új 2024-es Vasalat katalógus | Démos trade Kft
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Kapcsolatok
Megérkezett az új 2024-es Vasalat katalógus

Megérkezett az új 2024-es Vasalat katalógus

Megérkezett az új 2024-es Vasalat katalógus
A türelmetlen várakozás ideje lejárt. Megkezdtük a 2024-es vasalat katalógus forgalmazását. Kiemelt prioritásunk, hogy több száz katalógust mielőbb célba juttassunk.

Milyen újdonságok vannak ebben a katalógusban?

Sok érdekes újdonságra, továbbfejlesztett fejezetelrendezésre és a termékinformációk világosabb bemutatására számíthat. A katalógust két részre osztottuk, ami megkönnyíti a tájékozódást.

  1. Műszaki rész: 12 fejezettel, amelyek a bútor konstrukciós és funkcionális elemeivel foglalkoznak, amelyeket a végfelhasználó általában nem maga választ ki - tanácsot kér ezen a területen. Itt talál pántokat, síneket, csatlakozó szerelvényeket, irodai konténer felszereléseket, szokli takarók, ragasztókat és vegyszereket, szerszámokat stb.
  2. Design rész: 5 fejezettel, amelyben olyan termékeket talál, amelyekkel a bútorok végfelhasználója mindig foglalkozik - fogantyúk, mosogatók, csaptelepek, asztal és dizájn lábak, ajtókilincsek stb.

Szeretné, hogy mindig kéznél legyen a katalógus? Ismerje meg online katalógusunkat! Mindig a legfrissebb információkat fogja tartalmazni, nincs súlya, és bármikor, bárhol elérhető. A letöltés lehetséges weboldalunkról, vagy a Demos App iOS és Android verziójának használatával.