Az emlékek ajtaja | Démos trade Kft
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Kapcsolatok
Az emlékek ajtaja

Az emlékek ajtaja

Az emlékek ajtaja
Gyermekkori és az első nyaralások emlékei, a nagyszülők bútorai, apám kedvenc széke és lámpája, az otthon illata. Minden csodálatos élményt otthon tartunk az emlékeink ajtaja mögött. Egy ilyen ajtó nem lehet hétköznapi.

Vintage beltéri ajtók

Szeretjük körülvenni magunkat olyan dolgokkal, amelyekhez emlék fűződik. Azokról a pillanatokról, amikor jól éreztük magunkat, egy olyan emberről, aki közel állt hozzánk. Ennek köszönhetően a belső terünket sokféle és különböző tárgy díszíti. A vintage stílusú berendezés segíti az emlékek életben tartását, sőt, ilyen tárgyakból készül. Hogy a hangulat tökéletes legyen, korabeli termékekkel is segíthetünk rajta.

Ezek egyike a Barnio tolóajtókhoz való szerelvények. Megjelenése az istállós görgőre emlékeztet. Minden szerelvény látható, kivéve a csillapítást, amely a lapos vezetőprofil mögött van rejtve. Ez is megkülönbözteti a Barnio-t a versenytársaktól, amelyek nem kínálnak csillapított változatot. A 6 milliméter vastag acéllemezből készült vezetőprofilok 2 vagy 3 méter hosszúak, és a falhoz való könnyű rögzítéshez előfúrással vannak ellátva (a furatok 450 mm-es lépésekben ismétlődnek).

A matt fekete színű szerelvények a legtöbb belső térbe illeszkednek. Ha a szerelvényeket két szárnyhoz szeretné használni, akkor az oldalakon elegendő helynek kell lennie a nyitáshoz (az ajtók egy profilon mozognak). A 30-45 milliméter vastagságú szárnyakhoz akár 80 kilogramm teherbírású görgők Simple, Square és Big változatban kaphatók (40-50 mm vastagságú panelekhez csavarok is vásárolhatók).

Bízunk termékeink kiválóságában, így 2 év garanciát adunk Barnio pajtaajtó vasalatainkra.

Olvassa el a pajtaajtók 6 előnyét, tegye egyedivé belső tereit.