Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Kortalan, rusztikus, klasszikus – a pajtaajtó

Kortalan, rusztikus, klasszikus – a pajtaajtó

Kortalan, rusztikus, klasszikus – a pajtaajtó
A pajtaajtó egy olyan tolóajtó, amit bárhová beszerelhetünk az otthonunkba. A kezdetekkor kültéri tolóajtóként használták istállóknál. Manapság viszont gyakran használják beltéri tolóajtókként a helymegtakarítás és a dekoratív megjelenés miatt.

Az új Barnio pajtaajtó vasalataink tökéletes kiegészítői lehetnek a vidéki, rusztikus stílusban berendezett belső tereknek, hiszen letisztult eleganciát sugároznak, ezzel a legigényesebb vevők vágyait is teljesítve. A modern, minimalista üveg pajtaajtóktól az indusztriális fém pajtaajtókig mindenféle kivitelezés megvalósítható.

Bár a beltéri pajtaajtókat leggyakrabban a hálószobákban, nappalaikban és konyhákban láthatjuk, az irodákban, fürdőszobákban, öltözőkben is népszerűekké váltak. Míg az önálló tolóajtókat a fürdőszobáknál, kamráknál használják, addig a dupla tolóajtók ideálisak nagy terek elválasztására, így irodákba, nappalikba. Akár egy gyönyörű falfestményként is használhatjuk, miközben tökéletes megoldást kínál szűk terekben.

Pajtaajtó előszobában

A pajtaajtók 6 előnye

A pajtaajtók trendivé és egyedi designná váltak sok otthon tulajdonos számára. Akár új házat épít, akár egy szobát átalakít, a pajtaajtó nagyszerű kiegészítője lehet otthonának.

  1. Kiváló formatervezés
  2. Sok féle ajtóstílus
  3. Egyedülálló szerelvények
  4. Helytakarékos
  5. Könnyen kezelhető
  6. Környezetbarát

1. Kiváló formatervezés

A pajtaajtó népszerűségét a széleskörű design lehetőségeknek köszönheti. Egy jól megválasztott pajtaajtó magára vonzza a tekintet, legyen szó akár kamráról, fürdőről, vagy nappaliról. Amellett, hogy sokkal dekoratívabbak, mint a hagyományos ajtók még funkcionalitásban is kiemelkednek.

Attól függően, hogy milyen vasalatot és milyen design opciót választ úgy varázsolhatja modernné vagy rusztikussá belső tereit. A kifinomultabb megjelenést az üveg és rozsdamentes acél lehetőségekkel éri el, míg a fa vagy fém választása vidéki hangulatot nyújthat.

Függetlenül attól, hogy melyik stílust választja, az egyedi pajtaajtókkal különlegessé teheti belső tereit.

2. Sok féle ajtóstílus

Nálunk többféle pajtaajtó vasalatból választhat, akár kisebbet akár nagyobbat, hansgúlyosabbat szeretne. A vasalatok különböző lehetőségei mellett pajtaajtóból is széles a választék mérettől, designtól, kivitelezéstől függően. Amennyiben szüksége van egy jó asztalosra, vegye fel velünk a kapcsolatot, és a legjobbakat ajánljuk Önnek.

3. Egyedülálló szerelvények

Habár a beltéri pajtaajtót egyedi stílusára testre szabhatja, a vasalat fogja igazán hangsúlyossá tenni a koncepciót.

Háromféle verzióban érhetők el kínálatunkban a vasalatok: Simple, Big és Square néven, két féle vezetőprofil hosszúsággal – 2 m és 3 m. A rendszer könnyű mozgással, 80 kg teherbírással rendelkezik, elérhető csillapítós és csillapítás nélküli változatban is. Szerelése könnyű, így a szakemberek is szívesen dolgoznak vele.

Válogasson kedvére lehetőségeink között, akár darabokban, akár készletben.

Pajtaajtó vasalat

4. Helytakarékos

A beltéri pajtaajtókkal stílusosan takaríthat meg helyet, hiszen a tolóajtóval nyitott állapotban a falon foglal el helyet a hagyományos ajtókkal ellentétben. Így lehetősége van több bútorral, vagy dekorációval ékesítenie otthonát, ezzel minden helyet kihasználva. Tipp: üveg pajtaajtóval nagyobbnak tűnik a tér, így azonnal nyitottabb érzést keltve.

5. Könnyen kezelhető

Habár a pajtaajtót gyakran nehéznek és nagynak tekintik igazából nagyon egyszerű a kezelésük, és egyáltalán nem érződik magasztos súlyuk. Mivel ezek az ajtók egy sínen csúsznak, így kis erőfeszítéssel nyithatók és zárhatók. A csillapításos változattal pedig még finomabb nyitás és zárás érhető el. Függetlenül attól, hogy a dupla tolóajtót a hátsó udvarba vagy az önálló tolóajtót az otthonába tervezi imádni fogja a könnyű kezelhetőségét.

6. Környezetbarát

A fenntarthatóság és környezetbarát opciók egyre fontosabbá váltak a mai, modern világban. Mivel a pajtaajtó ajtaja kiváló minőségű fából készül, így tartós, megújuló forrás felhasználásával élvezheti a design adta lehetőségeket. Nagyszerű befektetés, hiszen nagyon hosszú ideig tartanak csere nélkül. Üvegtábla használatával pedig energiát takaríthat meg, hiszen természetes fényt enged be a helyiségbe.

Bízunk termékeink kiválóságában, így 2 év garanciát adunk Barnio pajtaajtó vasalatainkra.

A pajtaajtó használatával egyedivé teheti belső tereit, függetlenül attól, hogy modern, rusztikus vagy a kettő közötti stílus illik Önhöz a leginkább.

További információért keresse ügyfélszolgálatunkat, tekintse meg termékismertetőnket, vagy regisztráljon a Démos24 rendelési felületen.