AvanTech YOU: meg kell ismernie | Démos trade Kft
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Kapcsolatok
AvanTech YOU: meg kell ismernie

AvanTech YOU: meg kell ismernie

AvanTech YOU: meg kell ismernie
Ha dupla oldalfalú bútorvasalatokat keres, van miből választania. Szeretnénk bemutatni Önnek az AvanTech YOU megoldást a Hettichtől. Miben különleges ez a vasalat? És miért érdemes többet megtudni róla? Lépésről lépésre áttekintjük mindazokat az előnyöket, amelyeket akár bútorgyártóként, akár felhasználóként értékelni fog.

Kezdjünk egy kevés történelemmel. 2015-ben a Hettich egy új típusú, fiókok számára készült vasalat kifejlesztésébe kezd. Egy valóban forradalmi terméket szeretne piacra dobni, ezért maximális figyelmet fordít minden részletre. Megfigyeli, hogy más termékeknél mi az, ami működik, és mi jelent korlátot. Saját tapasztalatait a bútorgyártókéval hasonlítja össze. Öt év intenzív fejlesztés után kész termékkel áll elő, és AvanTech YOU-nak nevezi el.

Egy vékony kávájú, dupla oldalfalú, fém fiókrenszerről van szó, mely tömörfa termékek hatását adja. Valójában ez nem is csak egy vasalat. Az AvanTech YOU egy olyan átfogó koncepció, amelyet úgy terveztek, hogy gyorsabb bútorgyártást, pontosabb beállítást, biztonságosabb működést, és ami a legfontosabb, a bútor végfelhasználója számára a testreszabási és tervezési lehetőségek széles skáláját teszi lehetővé.

A következő hetekben megjelenő cikksorozatunkban részletesebben bemutatjuk Önnek az AvanTech YOU vasalatok minden csínját-bínját. De már most röviden összefoglalhatjuk ennek a vasalatnak az előnyeit:

  • vágások gyors előállítása,
  • a hátlap könnyű és gyors felszerelése,
  • a front biztonságos szerelése
  • páratlan változatválaszték és az ügyfél igényeihez való alkalmazkodás.

Az AvanTech YOU kétségtelenül megérdemli helyét a piacon, és merjük állítani, hogy bizonyos tulajdonságaival messze felülmúlja a konkurenciát. Bízunk benne, hogy többet szeretne megtudni erről a vasalatról, de főleg abban, hogy saját maga is kipróbálja. Megéri.

Folytatás: Gyors vágás