Újdonságok a Démosnál! | Minden a bútorgyártáshoz.
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Újdonságok a Démosnál!

Újdonságok a Démosnál!

Újdonságok a Démosnál!
Ahogy minden új Démos katalógus megjelenésekor megszokhatták már partnereink, ezúttal is rengeteg újdonsággal bővül a bútorvasalat kínálatunk. A teljesség igénye nélkül bemutatnánk néhány olyan új termékünket, amelyek a cikk írásakor már raktárra érkeztek és rendelhetőek.

Bútorpánt kínálatunk kibővült a saját márkás rejtett bútorpántjainkkal, amelyek korpusz-élbe, illetve ajtóba marható kivitelezésükkel, elegáns takaróelemeikkel nem törik meg a bútor belső dizájnját és lehetővé teszik olyan konstrukciók kialakítását, amire a hagyományos pántok nem alkalmasak. Ezen felül a Strong Plus pánt szériánk gazdagabb lett egy valódi nemesacél anyagú kivetőpánttal is, amelynek nem jelent problémát a korrozív, vagy magas nedvességtartalmú környezet sem.

Újdonságágainkat könnyen megtalálja az Újdonság szűrő használatával.

Újdonság szűrő

Fiók szerelvények újdonságai között kiemelendő a StrongBox „ráncfelvarrása”, amely egy új színt (Titán) és szögletes magasító korlátokat hozott a legnépszerűbb dupla oldalfalú fiókrendszerünk kínálatába. Természetesen az ismert, jól bevált alkatrészek, színek továbbra is rendelhetőek. StrongMax prémium, keskeny oldalfalú fiókjaink pedig ezentúl üveg oldalfalakkal is rendelhetőek.

Saját márkás Strong bútorzárak immár elérhetőek cserélhető zárbetétes verzióban is, több száz kulcskombináció lehetőségével. Újdonság továbbá az innovatív Strong elektronikus zárak családja, amely számos lehetőséget kínál értékeink megőrzésére (ujjlenyomat olvasó, kombinált számkódos és chipkártyás megoldások).

Tolóajtó vasalat kínálatunkban a Barnio rusztikus megoldásai, a Planio rendkívül egyszerű szerelése és nagyszerű funkcionalitása, valamint a Hettich továbbfejlesztett TopLine vasalatai kínálnak új utakat a tolóajtórendszerek kialakításához.

Konyhai és gardrób programunk számos új terméket vonultat fel, amellyel még hatékonyabban tárolhatjuk konyhai eszközeinket, gardrób esetén pedig ruháinkat, ékszereinket, cipőinket. A fent említett megoldások között szerepel egy új, vese alakú sarokpolc rendszer, kifordítható cipőtartó-állvány, rattan-hatású ruháskosarak, valamint egy miniszéf is.

Strong elektromosan állítható magasságú asztallábazataink, illetve az új, asztallapba építhető rejtett elektromos csatlakozóink nagyban megkönnyítik az irodai munkavégzést, legyen az home-office, vagy multi környezet. A BBP OrgaWork komplett fiókja pedig tökéletes párt alkot egy elektromos lábazattal elkészített íróasztallal, amely szükségtelenné teszi egy különálló irodai konténer meglétét – ezzel további helyet spórolva a kompakt munkaterületeknél.

 

Az új termékekről részletes tájékoztatónkat INNEN tudja letölteni. 

 

További információért keresse ügyfélszolgáltunkat vagy üzletkötőinket.