Új iroda Budaörsön | Minden a bútorgyártáshoz.
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Új iroda Budaörsön

Új iroda Budaörsön

Új iroda Budaörsön
Örömmel mutatjuk be a Démos trade Magyarország új irodáját.

2009-ben két ember hitt abban, hogy a Démosnak helye van a magyar bútorvasalat piacon. Csapatunk lojalitásának kiváló tanúsága, hogy mindketten innen mennek nyugdíjba. Ezúton is köszönjük az áldozatos és kitartó munkájukat! 

A piaci szerepünk növelése és megerősítése céljából bővítettük csapatunkat, hogy tovább növekedhessünk, és partnereinket még kényelmesebben és gyorsabban kiszolgálhassuk. Az utóbbi évtizedben a csapat 13 főre bővült és lankadatlan energiával és kemény munkával dolgozunk a közös siker eléréséért. Piaci részvételünk Magyarországon növekszik, az utóbbi években vezető bútorvasalat beszállítók lettünk. 

Iroda folyosó

Ahogy a csapatlétszám nőtt, kétségtelenné vált, hogy szükség van egy olyan bázisra, mely központi szerepet tölthet be az életünkben, egy bázisra, ahova ‘haza megyünk’, ahol ‘van helyünk’ és mindig ‘van, aki vár minket’. Nagy örömünk, hogy most már Budaörsön, a magyar főváros közvetlen szomszédságában megnyithattuk a Démos új, modern irodáját, a Terrapark-on belül, a Baross utca 165/2-ben. Raktárunk továbbra is Csehországban, Ostravában található.

Befejeződött a helyiség birtokbavétele, helyére kerültek a bútorok, székek és a dekoráció is. Az iroda készen áll, hogy támogassa munkánkat, a kommunikációt a központtal, a hatékonyabb munkavégzést. A konferencia-teremben lehetőségünk van a találkozók, megbeszélések megtartására. Itt Partnereink számára is lehetőséget biztosítunk a személyes találkozásra.

Iroda

Szeretnénk meghívni egy kávéra, egyeztessen időpontot üzletkötőjével, és látogassa meg irodánkat személyesen.

Az irodában közvetlen értékesítés nem történik, amennyiben vásárolni szeretne, úgy használja az online rendelési felületünket.

Hosszabb történeti áttekintés: a Démos története.