Tulip széles körben | Démos trade Kft
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Kapcsolatok
Tulip széles körben

Tulip széles körben

Tulip széles körben
Vannak dolgok, amiket alaposan meg kell néznünk, mielőtt döntést hozunk róluk. Minél több információt szeretnénk megtudni róluk. A fogantyúk és fogasok is ezek közé tartoznak. Így gondolkodtunk, amikor kiválasztottuk az új Tulip katalógus megfelelő formátumát. Széles körben tekintettünk rá.

Szeretnénk, hogy az inspiráció hulláma sodorja el, amikor böngészi a katalógust. Nézze meg a fogantyúkat és fogasokat, ahogy  valójában kinéznek, és azt is, hogy, hogyan mutatnak a bútoron, a falon szerelve. Láthatja, hogy a kiválasztott fogantyúk vagy fogasok rendelkeznek minden fontos információval. A méret, a színek és az anyag, amelyből készülnek. A legfontosabb, hogy alaposan megnézhesse őket.

Ezért választottuk az A4 tájolású formátumot. Mind a fogantyúk, mind a fogasok sokkal több helyet kaptak, így könnyebben átláthatja. A katalógust több szakaszra osztottuk, hogy könnyebb legyen keresni benne. Az új elemeknek nagy, kétoldalas helyet szenteltünk, valamint minden érdekes fogantyúcsoportban (fém, fa, rusztikus stb.) lévő fogantyúnak is.

Nézze meg most: Tulip 2023 katalógus

Tulip katalógus tartalomjegyzéke itt érhető el.

Az összes fogantyú a kínálatunkból megtalálható a katalógusban, és hisszük, hogy örömmel választ majd belőle. Sok fogantyút és fogast láthat és érinthet meg a kiemelt Démos pontokon, és Tulip pontokon.