Tulip katalógus - időtlen fa fogantyúk | Démos trade Kft
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Kapcsolatok
Tulip katalógus - időtlen fa fogantyúk

Tulip katalógus - időtlen fa fogantyúk

Tulip katalógus - időtlen fa fogantyúk
A fából készült termékeket évtizedek óta időtállónak és nagyon könnyen kombinálhatónak tartják. Ezért a fa fogantyúk a Tulip katalógusunk szerves részét képezik. Természetes megjelenést kölcsönözhetnek bármely térnek.

A fa fogantyúkkal a Tulip katalógus 4. fejezetében foglalkozunk. Válasszon a különböző formák, érdekes textúrák és méretek közül. Minden az Ön preferenciáitól és kedvenc stílusától függ.

A cseh gyártótól származó, kiváló minőségű dió- és tölgyfából készült Xin fa fogantyúk remek választás és garancia a minőségre. Ezenkívül Fenix anyagból készült HPL dekorációval is kínáljuk őket, amely szokatlan megjelenést kölcsönöz a fogantyúknak és az egész bútornak. A Xin fogantyú mellett a Xin gombot és a Xin fogast is ajánljuk. Ez a készlet nagyszerű összekötő elemként szolgál, hogy egységesítse a helyiségeket, és egységes megjelenést és érzetet biztosítson. Minden harmóniában.

A Xin fogantyúkat is magában foglaló széles választékunkat az új  Tine Tulip fogantyúval egészítettük ki. Ez egy tölgyfából készült fogantyú, amely időtlen és ergonomikus formával rendelkezik. Manapság divat az 1 méternél hosszabb fogantyúk, amelyek alkalmasak hálószobai, gyerekszobai vagy előszobai bútorokhoz.

Amennyiben természetes fa fogantyút keres, akkor szeretnénk felhívni a figyelmét a Tulip Lines fogantyúra, amely szokatlan textúrájával biztosan lenyűgözi Önt. Különleges vonalas részletekkel rendelkezik, amelyek hangsúlyozzák a hitelességét. Ez a fogantyú nemcsak esztétikailag érdekes, hanem nagyon praktikus is. Népszerű fogantyú a Tulip Beam, amely a fa és a fekete részek kombinációja. Egy fekete szekrényen stílusos kontrasztot teremt, amely tökéletesen illeszkedik a bútorokhoz.

A klasszikus Tulip Rail fogantyú robusztus formájú, lekerekített, ízléses, és bármilyen belső teret kiegészít. Amennyiben kedveli a lekerekített formákat, mindenképpen nyúljon a Mewo fogantyúhoz dió/matt arany vagy dió/matt fekete színben, amely magával ragadó színt kölcsönözhet helyiségének.

A Tulip fa fogantyúkat természetes állapotukban kínáljuk, ami azt jelenti, hogy utólagosan átdolgozhatók, finomhangolhatók a belső térben az Ön ízlésének megfelelően, vagy már festve is megvásárolhatja őket, azonnal használatra készen.