Tulip katalógus - fém fogantyúk | Démos trade Kft
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Kapcsolatok
Tulip katalógus - fém fogantyúk

Tulip katalógus - fém fogantyúk

Tulip katalógus - fém fogantyúk
A fogantyú olyan dizájnos kiegészítő, amely bármilyen teret szemet gyönyörködtető és modern térré alakíthat. A megfelelő fogantyú megtalálása azonban néha kihívást jelenthet. A Tulip katalógusunknak köszönhetően egy helyen megtalálhatja ezeket a dizájnos darabokat. Részletes kidolgozása lehetővé teszi, hogy alaposabban tanulmányozhassa fogantyúinkat, gombjainkat és fogasainkat.

A Tulip katalógus 260 féle fogantyút tartalmaz, amelyek 6 fejezetre vannak osztva. A katalógusban való eligazodás megkönnyítése érdekében az elkövetkező hónapokban minden egyes fejezetet külön-külön részletezünk.

A Tulip katalógus első fejezetét azon fogantyúnak szenteljük, amelyek:

  • a leggyakrabban használt fogantyú típusok,
  • masszívak és jól karbantarthatók,
  • hosszú élettartamúak.

Igen, a népszerű fém fogantyúkról van szó, amelyek időtlen dizájnjukkal szemet gyönyörködtető végeredményt teremthetnek bármilyen belső térben. Tökéletesen kombinálhatók, ezért nem csak az otthonokban, hanem olyan nyilvános helyiségekben is használhatóak, mint például fodrászatok, szalonok vagy kávézók. Különböző típusú anyagok - cink, rozsdamentes acél vagy alumínium - közül lehet válogatni.

Arany fogantyú

A fém fogantyúk és gombok nagy előnye a sokoldalúságuk, amely a tervezési kombinációk széles skáláját kínálja. Ráadásul a mindig divatos színviláguk megfelel a különböző preferenciáknak és stílusoknak. Figyelmébe ajánljuk az elegáns aranyszínű fém fogantyúkat, amelyek bármely helyiség kiemelkedő díszítő elemei lehetnek. Egyesítse őket sötét fa dekorral, hogy otthonának középpontjává váljanak, vagy kombinálja őket kedvenc fém kiegészítőivel, például aranyszínű csaptelepekkel, amelyek finomhangolják a belső teret, és luxus benyomást keltenek.

A fém fogantyúk kollekcióját további 4 modellel bővítettük, amelyeknek a kivitelezése visszafogottabb, ezért tökéletes kiegészítői azoknak, akik szeretik a minimalizmust a kifinomultsággal ötvözni. Érdekes és nagyon jól összeillő kombináció a Tulip Envel és a Tulip Lines fogantyúk használata egyszerű négyzet alakú kivitelben. Egységteremtő elemként szolgálják a teljes belső teret.

Tulip lines envel fogantyuk

Ha olyan fogantyút szeretne, amely többféle felhasználási lehetőséget kínál, akkor mindenképpen válassza a Kira Tulip fogantyút. Ötletes, modern, és vízszintesen vagy függőlegesen is alkalmazható, például hálószobai szetteken és gardróbszekrényeken. Ergonomikus formája lehetővé teszi, hogy kényelmesen nyissa a bútorokat, miközben jó funkcionalitása mellett tökéletes esztétikai kiegészítő is.

kira fogantyuk

A Tulip Mount és a Tulip Cub egyszerű, finom és elegáns foganytúk, amelyek nagyon jó áron kaphatók. Használhatja őket különböző belsőépítészeti stílusokban, például minimalista, skandináv vagy ipari stílusban. Az éles élek nem Önnek valóak? Akkor a Tulip Kink fogantyúkat és gombokat ajánljuk, amelyek klasszikusak, elegánsak és összességében ötletesek. Ráadásul, ha együtt használja őket, egységes és szemet gyönyörködtető dizájnt hozhat létre velük.

kink fogantyu

Akár a fogantyúk puszta kicserélésével is feldobhatja konyháját, nappaliját vagy hálószobáját, ha nem tervezi a teljes bútorzat cseréjét.

További információkért tekintse meg TULIP katalógusunkat.

Szeretné élőben megtapasztalni az érinthető minőséget? Válasszon 50 Tulip pontunk közül az országban: Tulip pontok.