Tulip - a hónap fogantyúja novemberben | Démos trade Kft
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Kapcsolatok
Tulip - a hónap fogantyúja novemberben

Tulip - a hónap fogantyúja novemberben

Tulip - a hónap fogantyúja novemberben
Ősszel a természet a vörös, sárga és barna földszínekkel varázsolja el a tájat. Ebben az évszakban helyénvaló bemutatni egy újabb természetes elemet - a Tulip Xin fa fogantyúkat és fogasokat, amelyek kiváló minőségű dió- és tölgyfából készülnek Európában.

Cseh gyártás és az otthon melege

A fa kellemes tapintású és melegséget kölcsönöz a beltereknek. A cseh gyártó precíz kivitelezésének köszönhetően a Xin fa fogantyúk nemcsak a természetes stílus kedvelőinek, hanem a szokatlan kivitelezés és a modernitás csodálóinak is örömet szereznek. Nemcsak festett és nyers, hanem Fenix HPL betéttel is kínáljuk őket, ami újszerű megjelenést kölcsönöz a fogantyúnak és az egész bútornak.

fa fogantyu

Színek és kombinálhatóság

Az Xin fogantyúk minimalisztikusak, elegánsak, változatosak, és jól mutatnak egyszínű bútorokon vagy komódokon. A tölgyfából készült fogantyúk bármilyen színű ajtón látványosan mutatnak. A diófa a szürke, a zöld vagy a lakberendezésben mindig domináns fehér minden árnyalatához illik. A bútoraihoz való tökéletes illeszkedés érdekében a Tulip Xin fogantyúkat fehér, szürke vagy fekete Fenix HPL betétekkel kombinálva kínáljuk.

Xin fogantyú típusok

A Tulip Xin diófából készült fogantyúkat kizárólag lakkozva kínáljuk. A tölgyet viszont lakkozva és nyers változatban is forgalmazzuk. Az összes típusú Fenix betét nélküli fogantyú háromféle furattávolságban kapható. A legkisebbtől (32 mm), amely különösen alkalmas fiókokhoz, 192 mm-es és 996 mm-es hosszig, amely alkalmas a mostanában nagyon népszerű függőleges használatra a szekrényajtókon.

xin fogantyu 

A HPL betéttel kétféle, 192 és 996 mm-es furattávolságban kaphatók.

Fogantyút és fogast is szeretne?

A belsőépítészetben minden részletnek megvan a maga jelentősége. Olyan elemet keres, amely összekötő elemként szolgál a helyiségben? Fogadjon a Xin fogantyú és akasztó párosra. Kínálatunkban minden fa változatban és kivitelben megtalálhatóak.

fa fogas

Minden új termék, valamint a jól bevált Tulip termékek - fogantyúk, gombok és fogasok - megtalálhatók vadonatúj Tulip katalógusunkban.

Regisztráljon partnerünknek, vagy vásárolja meg személyesen a Tulip pontokon.