Tulip - a hónap fogantyúja, gombja és fogasa szeptemberben | Démos trade Kft
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Kapcsolatok
Tulip - a hónap fogantyúja, gombja és fogasa szeptemberben

Tulip - a hónap fogantyúja, gombja és fogasa szeptemberben

Tulip - a hónap fogantyúja, gombja és fogasa szeptemberben
Szemet gyönyörködtető lakberendezési kiegészítőket keres? Egységes vonalat szeretne teremteni a szobák között? Válassza a Tulip újdonságok egységes dizájnú trióját - a Rudi fogast valamint a Kink fogantyúkat és gombokat. A stílus és a funkcionalitás tökéletes ötvözetét kaphatja a korszerű színek - csiszolt sötétarany, csiszolt nikkel és matt fekete - választékában.

Egyszerű és időtlen formák találhatók a Tulip Kink gombok és fogantyúk, valamint a Rudi fogasok készletében. A tökéletes trió az összes helyiségben használható - az előszobában, a konyhában, a fürdőszobában, de a hálószobában vagy a nappaliban is.

A Rudi fogasok praktikus és hatékony megoldást kínálnak a ruhák beltéri rendszerezésére. A Tulip termékek erős és tartós anyagokból készülnek, biztosítva stabilitásukat és teherbírási képességüket.

A Kink fogantyúk, ugyanazokban a színekben, mint a Kink gombok és a Rudi fogasok, kényelmes fogással és 160 mm-es furattávolsággal rendelkeznek.

A lakberendezés során minden részletnek megvan a maga jelentősége. A bútorok kiválasztásától az utolsó simításokig minden elem hozzájárul a tér általános hangulatához. Ezért legyen körültekintő a választáskor. Ezzel a trióval gond nélkül létrehozhat egy egységes, összekötő elemet a belső térben.

Minden új Tulip termék, valamint a jól bevált modellek - fogantyúk, gombok és fogasok - megtalálhatóak a vadonatúj Tulip katalógusunkban.