StrongClean E57 - hatékony tisztító segédeszköz | Démos trade Kft
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Kapcsolatok
StrongClean E57 - hatékony tisztító segédeszköz

StrongClean E57 - hatékony tisztító segédeszköz

StrongClean E57 - hatékony tisztító segédeszköz
Olyan terméket keres, amely hatékonyan és gyorsan megszabadítja a problémás szennyeződésektől az érzékeny felületeken? Egy olyan terméket, amely tökéletes felületet biztosít - a magas fényűség és a mély matt megtartása érdekében egyaránt?

Olyan StrongClean tisztítószereket állítottunk össze, amelyek kiemelkednek gyorsan száradó hatásukkal, környezetbarát jellegükkel és nagy tisztító képességükkel, így még a legkeményebb és legnagyobb szennyeződések sem jelentenek gondot. A StrongClean E57 könnyedén megbirkózik velük.

SOKOLDALÚSÁG A HASZNÁLAT SORÁN

Ez az alkalikus tisztítószer a lakkozás után és a bútorok csomagolása előtt a felületek tisztítására használható, hogy biztosítsa a makulátlan végeredményt.

Emellett sokoldalú háztartási segítő, amely segít a konyhapulton lévő zsírmaradványok vagy a beépített háztartási gépeken lévő foltok vagy kéznyomok eltüntetésében. A StrongClean E57 használata nagyon egyszerű és hatékony.

Alkalmazás:

  • azonnal használatra kész,
  • javasoljuk, hogy a tisztítandó felületre permetezzen egy finom réteget és 10 másodpercig hagyja hatni az E57-et,
  • ha a felület durvább vagy makacsabb szennyeződéssel érintett, javasoljuk, hogy először a StrongClean E13-at alkalmazza, törölje tisztára, majd használja az E57-et.

TIPP: A tökéletes felület eléréséhez mikroszálas törlőkendő használatát javasoljuk.

MAGAS HATÉKONYSÁG

Még alacsony hőmérsékleten is képes maradék nélkül eltávolítani ezeket a szennyeződéseket:

  • organikus szennyeződések,
  • kéznyomok, zsíros szennyeződések (olajok, kenőanyagok),
  • szeparátorok, matricamaradványok,
  • vezető által okozott szennyeződések az élzárógépeken,
  • szurok, füst, korom, nikotin.

Nagyon jó anyagkompatibilitásának köszönhetően a termékek széles skáláján használható.  Kompatibilis a laminált FFL-vel, MDF-fel, termoplasztikus élzárókkal, valamint PMMA-val, csempével, fával, gumival, alumíniummal, festett felületekkel, rozsdamentes acéllal vagy galvanizált felületekkel.

KÖRNYEZETBARÁT JELLEG

A StrongClean E57 természetes alapanyagból készül, nem tartalmaz káros elemeket, ezért nem káros a felhasználónak sem környezetének. Használatakor nincs szükség különleges védőeszközökre, és nem igényel különösebb tárolási módot sem.

Hagyja ragyogni termékeit!