StrongBall S3 sorozat a tökéletesebbnél tökéletesebb mozgással a bútorokban | Démos trade Kft
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Kapcsolatok
StrongBall S3 sorozat a tökéletesebbnél tökéletesebb mozgással a bútorokban

StrongBall S3 sorozat a tökéletesebbnél tökéletesebb mozgással a bútorokban

StrongBall S3 sorozat a tökéletesebbnél tökéletesebb mozgással a bútorokban
Örömmel jelentjük be új StrongBall S3 sorozatunkat, amely egyedülálló minőséget és funkcionalitást kínál a bútoripar számára. Ez a középkategóriájú termékcsalád megfelel a követelményeknek, és innovációval rendelkezik azáltal, hogy csillapított golyós fióksínjeinkhez egy fogantyú nélküli nyitást is hozzáad.

Először beszéljük meg a tökéletes mozgást. A fiók csúszók termékpalettánk legújabb tagja - a S3 sorozat csillapított golyós fióksín. Ez a termék kiegészíti az évek óta bevált golyós síneket, amelyeket ma StrongBall S5-nek hívunk.

A StrongBall S3 sorozat a golyós fiókcsúszók új generációját képviseli, amely kiemelkedik a piacon a kiváló gyártási minőség, a Material Traceability (az anyag nyomon követhetősége), és az integrált csillapítás, azaz csendes és egyenletes működés révén. Tesztjeink megerősítették, hogy ezek a golyós sínek nemcsak a versenyt, hanem a szigorú szabványokat is felülmúlják.

Ezen kívül széles méretválasztékban kapható, 250 mm-től 600 mm-ig, és mindezt vonzó áron kínáljuk.

A StrongBall S3 golyós síneket két színváltozatban kínáljuk: cink és fekete változatban. A fekete dizájn divatos és elegáns megjelenést kölcsönöz a bútoroknak, és sokféle dekorral harmonizál.

Az újítás itt azonban nem áll meg. A S3 sorozatba bevezetünk egy olyan golyós sínt, amely nemcsak csillapított zárással rendelkezik, hanem fogantyú nélküli nyitással is. Egyszerűen csak rá kell helyezni az ujját a fiók elejének közepére, és enyhe megnyomással kinyílik. Ez a technológia nemcsak a kényelmet szolgálja, hanem modern megjelenést is kölcsönöz a bútoroknak.

A StrongBall S3 sorozat igazi értéket nyújt minden asztalos számára, és lehetőséget ad arra, hogy ügyfeleknek ajánljanak egy olyan terméket, amely a funkcionalitást és a dizájnt egyesíti. Az ára rendkívül versenyképes, így biztosak vagyunk benne, hogy a vásárlók értékelni fogják a "kettős mozgású" golyós síneket.

Két féle termék, két féle mozgás, két színváltozat - StrongBall S3 sorozatunk mindent kínál, amire az asztalosoknak szükségük van a tökéletes bútoralkotáshoz. Bízunk benne, hogy a StrongBall S3 sorozat hamarosan a műhelyük fontos részévé válik.

Regisztráljon partnerünknek, vagy keresse a Démos pontokat, ahol megvásárolhatja termékeinket.