SM’art - őszi inspiráció | Démos trade Kft
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Kapcsolatok
SM’art - őszi inspiráció

SM’art - őszi inspiráció

SM’art - őszi inspiráció
Az olaszországi ősz meleg és kellemes. Ugyanezt a hangulatot teremtik a fák színei, amelyekhez a SM'art őszi inspirációjában nyúltunk.

Az olaszok társaságkedvelő és kommunikatív természetét semmi sem tükrözi jobban, mint a konyha belső kialakítása. A hangsúly arra helyeződik, hogy a konyha ne csak a főzés és a sütés helyszíne legyen, hanem a társasági élet és a pihenés lehetősége is egy kávé vagy egy újság mellett.

Természetes fadekorok főszerepben

A modern konyha nem csak fehér és magasfényű. A mai konyhák hangulatosak, játékosak, és gyakran jellemző rájuk a markánsabb faanyag. Konyhavizualizációnkban a világosabb M020 Empire Manhattan dekorhoz nyúltunk. Nagyon kifinomult textúrával rendelkezik, és a 2019-es Interzum-díjat a High Product Quality kategóriában kétségtelenül megérdemelte ez a termékcsalád.

Ha azonban a fa sötétebb árnyalataiért rajong, a C007 Ski Club dekor remek választás, hogy komolyságot és eleganciát kölcsönözzön a térnek. Mindkét dekor jellegzetes és valósághű famintázatával vonzza a tekintetet.

Mindemellett nem hiányoznak az izgalmas színdekorok sem, amelyek szinte bármilyen fadekorral vagy semleges, egységes színekkel kombinálhatók. Ebben az esetben az A023 Zante Aniline kék színt választottuk, amely eredetiséget kölcsönöz és finoman feldobja az egész teret.

A beltér könnyebbé varázsolása érdekében azonban az SM'art R006 Bravo Rio dekort választottuk hátlapként, bézs árnyalatban, finom textúrával, amelyen alig látni a szennyeződéseket.

Az őszi inspirációban a gyengéd Tuttifrutti Pesca TU04 fadekort is kiszemeltük, amely sötétebb árnyalatokkal, de színes dekorokkal is jól mutat majd, friss, világos hangulatú beltér kialakításával.

Látványos és hangulatos megvilágítás

Egy tipikus olasz belső térben a fény nagyon fontos. Nem hiányozhatnak a csillárok, és teljes mértékben kihasználják a LED-világítás új technológiai lehetőségeit a szerkezetek jellegzetes indirekt háttérvilágításával. A LED-világítás távirányításának és az aktuális igény szerinti szabályozásának lehetősége nálunk alapfelszereltség - tekintse meg a StrongLumio termékeket, és emelje új szintre enteriőrjét.