SM’art - hűvös inspiráció | Démos trade Kft
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Kapcsolatok
SM’art - hűvös inspiráció

SM’art - hűvös inspiráció

SM’art - hűvös inspiráció
Az olaszokat ismerjük kiváló ízlésükről, legyen szó ruházatról, belsőépítészeti tervezésről vagy jó ételekről. Éppen a hosszú téli estéken szeretnek találkozni és élvezni a helyi étterem különlegességeit, amelyeket most mi is megtapasztalhatunk a téli SM’art inspirációnkkal.

A luxuséttermeknek és bároknak vonzó és divatos dekorációkra van szükségük. Ide tartozik az Olympus Athena OL02 kövek imitációja, amelyből az asztalok és bárok kontrasztos élekkel készülnek. A faldekorációra is figyelmet szenteltek, ahol a Hermosa Malibu MA08 fa dekorációja látható.

Az ipari stílus a teret az Urban Iron U005 vakolat imitációjával teszi elegánsabbá.

A bárok területén sok nyitott polc található a csészék, poharak, de akár fűszernövények vagy dekorációk elhelyezésére. Ebben az esetben a Rio Parana R008 dekort választottuk, amely semleges, és elérhető munkapultként is.

Ne féljen kombinálni

A jelenlegi olasz tervezés sokféle minta, forma és anyag kombinációját hordozza magában. A fa, a márvány és a fém kombinációja egyszerűen hozzátartozik ehhez a mediterrán stílushoz. És ez nem csak bárokra és éttermekre vonatkozik. Ezek a dekorációk gyönyörűen kiemelkednek bármely belső térben, amely egyediségével és kreativitásával büszkélkedik.