Nyit és csillapít: Bemutatkozik az egyedi Smootis | Démos trade Kft
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Kapcsolatok
Nyit és csillapít: Bemutatkozik az egyedi Smootis

Nyit és csillapít: Bemutatkozik az egyedi Smootis

Nyit és csillapít: Bemutatkozik az egyedi Smootis
Egy bútorajtó csillapított záródással? Bemutatjuk az egyedi Smootis mechanizmust. Alkalmas 4 és 22 kg közötti súlyú frontokhoz. Könnyen felszerelhető elektromos csatlakozás nélkül. Fedezze fel az egyszerűségben rejlő szépséget a konyhában, nappaliban vagy fürdőszobában nyíló szekrényekben.

A Smootis a klasszikus zsanérokkal ellátott bútorajtók csillapított záródású, fogantyú nélküli nyitási mechanizmusa. Nincs szüksége áramra vagy csillapító zsanérra, hogy működjön, az egyedi mechanizmus gondoskodik mindenről. Segítségével könnyedén kinyithatja az ajtókat a konyhában, a szekrényeket a nappaliban, a hálószobában vagy a fürdőszobában.

Hogyan működik?

A mechanizmus alapelve nagyon egyszerű. Az ajtót a felületén történő nyomással nyitják ki, optimális esetben a lehető legközelebb a Smootis mechanizmushoz. Ugyanez a mechanizmus csillapítja az ajtó mozgását, amikor az ajtó bezáródik.  A lehető legjobb indítás érdekében a zárt mechanizmus meghosszabbítása további 5 mm-rel állítható.

Minőség és tanusítványok

A Smootis termékminőségét a TÜV, SGS, UKAS tanúsítványok bizonyítják, amelyek 60.000 nyitási és zárási ciklust garantálnak. A beszerelés is egyszerű, mindössze 4 csavarral rögzíthető.  A tiszta megjelenés érdekében a mechanizmust egy fedél takarja. Méreteinek köszönhetően nem foglal sok helyet a szekrényben.

Javasoljuk, hogy az ajtó közepéhez minél közelebb szerelje fel:

  • legfeljebb 450 mm széles korpuszhoz
  • a lehető legtávolabb a szekrény falától a zsanérokkal,
  • 450 mm-nél nagyobb szekrényszélesség esetén (max. 600 mm) = 450 mm-re a szekrény falától a zsanérokkal.

A Smootis három árnyalatban - fehér, világosszürke és sötétszürke - kapható 4 és 22 kilogramm közötti ajtókhoz. További információkért és műszaki leírásért olvassa el szórólapunkat.