Miről álmodik minden gerinc? | Minden a bútorgyártáshoz.
Kedves látogatóink, áruk megrendelése csak regisztrált (üzleti) vásárlók számára lehetséges. Köszönjük a megértést.
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Miről álmodik minden gerinc?

Miről álmodik minden gerinc?

Miről álmodik minden gerinc?
Mindenkinek más a magassága, a súlya, a testtartása... Ezért automatikusan felmerül a kérdés, hogy mit és hogyan kell elrendezni és használni, hogy az emberek ne görnyedjenek és csavarodjanak ki a számítógépek előtt ülve. A piac egyszerű választ kínál: az ergonómia csúcsa manapság az elektromosan állítható termékek.

Ha egy kétméteres férfit leültet egy asztalhoz, amit szűknek és természetellenesnek fog érezni, akkor valószínűleg messze nem ideális számára és elsősorban a gerince és háta látja kárát. Az állítható magasságú asztalok felbecsülhetetlen segítséget és hasznot jelentenek ennek megelőzésére és kiküszöbölésére.

Az asztalokat manuálisan vagy automatikusan állíthatja be

Először is meg kell jegyezni, hogy két alapvető lehetőség közül választhat. Az egyik az elektromosan működtetett asztalok, ahol a magasságot folyamatosan tudja változtatni, a másik a kézzel, tekerőkar segítségével állítható verzió. Az első opciót, vagyis az elektromosan működtetett asztallábat különösen az irodákban ajánlott használni. Akik hosszú órákat töltenek a számítógép előtt azok igazán értékelni fogják. A rossz ülési stílus nagy valószínűséggel a következőket okozhatja: ízületi fájdalom, fejfájás, emésztési zavar, fáradtság... Még ennél is rosszabb lehet. Viszont, ha megfelelő feltételeket teremt a munkához, akkor elkerülheti ezeket a kellemetlenségeket. Az elektromosan állítható magasságú asztal jelenleg a legjobb megoldás, az ergonomikus székek mellett. A másik lehetőség a manuálisan állítható asztalok voltak. Ebben az esetben azonban ez hosszú távú beállítás. Az elektromosan állítható asztalok lehetőséget kínálnak arra, hogy bármikor alkalmazkodjanak az Ön igényeihez.

Mila design az irodában

Asztal, amely a gyermekkel együtt növekszik

Nem csak a munkahelyekről érdemes beszélni, az állítható lábak használhatók például a gyermekszobában. Ebben az esetben válassza a tekerőkarral rendelkező modelleket. Ahogy a megnevezés is sugallja, egy tekerőkarral könnyen rögzítheti az asztal pontos helyzetét. Egy ilyen rendszer nagy előnyt jelent a gyermekek növekedése során és serdülőkorukban. Ezzel rengeteg pénzt takaríthat meg a szülő, amit egyébként folyamatosan új íróasztalokra költenének. Ennek a rendszernek a hátránya, hogy nem lehet egy gombnyomásra változtatni a magasságon, de az egyes távolságokat alapból úgy tudja beállítani, hogy elegendő kényelmet biztosítson bármilyen magasságú gyermek számára. És ha a gyermek egy fiatal hölgy, aki nem csak a funkcionalitással, hanem a szobájában lévő bútorok megjelenésével is foglalkozik akkor számára még egy pozitívum, hogy a kézi beállítással rendelkező asztalokból nagyobb modellválaszték áll rendelkezésre.

Egyszerűség és elegancia az egyben

Mindkét típus alapja megtalálható például a Mila Design kínálatában. Linear termékcsaládját két szóval lehet legjobban leírni: egyszerűség és elegancia. Számos szín és kivitel választására van lehetőség. Önön múlik, hogy az állítható magasságú asztalt az irodában vagy otthon használja. Mindenesetre egy dolog egyértelmű: időt és pénzt takarít meg hosszútávon és sok esetben egészségügyi komplikációkat előzhet meg, amelyeket a rossz magasságú asztalnál történő ülés okoz.

További információért keresse ügyfélszolgáltunkat vagy üzletkötőinket.