Mindannyian, közösen csökkenthetjük a vízfogyasztásunkat | Minden a bútorgyártáshoz.
Kedves látogatóink, áruk megrendelése csak regisztrált (üzleti) vásárlók számára lehetséges. Köszönjük a megértést.
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Mindannyian, közösen csökkenthetjük a vízfogyasztásunkat

Mindannyian, közösen csökkenthetjük a vízfogyasztásunkat

Mindannyian, közösen csökkenthetjük a vízfogyasztásunkat
29 éve, minden március 22-én emlékezünk arról, hogy a víz nem csak egy újabb természeti erőforrás, hanem életünk szerves része. Megfontolt használata nemcsak gazdasági szempontból fontos. A népesség növekedése, az urbanizáció, a vízfogyasztás és az éghajlatváltozás miatt egyre fontosabbá válik.
  • Tudta, hogy Magyarországon az egy lakossági felhasználóra jutó napi átlagos vízfelhasználás: 97,8 liter?
  • Gondolta volna, hogy a higiéniai normák teljesüléséhez minimum 50 l / nap vízfogyasztás szükséges?
  • Kitalálja, melyik háztartási tevékenység eredményezi a legnagyobb ivóvízfogyasztást?

A német Grohe vállalat termékeivel jelentősen hozzájárul a vízfogyasztás optimalizálásához, az EcoJoy és a SilkMove ES technológiájuk segít csökkenteni a felesleges vízfelhasználást. Vizsgáljuk meg őket közelebbről:

GROHE EcoJoy

Minimális fogyasztás. Maximális élmény. A technológia levegőzteti és következésképpen csökkenti a víz áramlását, de fenntartja a teljes áramlás érzetét. Így akár 50% -kal is csökkentheti a vízfogyasztást, hiszen az soha nem haladja meg az 5,8 l/perc áramlást. Az Ecojoy jóvoltából megtakaríthatja pénzét és megóvhatja a természetet is. Ez a technológia a legtöbb Grohe csaptelep alapfelszereltsége.

GROHE SilkMove ES

Elősegíti a felelősségteljes energiafogyasztást a kar középső helyzetbe állítása vagy a hidegvíz használatakor. Mindig teljes mértékben szabályozhatja a víz hőmérsékletét - a kar középső helyzetbe állítva nem melegszik fel feleslegesen a víz, olyan napi tevékenységekkor, mint a fogmosás vagy kézmosás. Amennyiben meleg vizet szeretne, akkor elég elfordítania a kart 90 °-os szögben balra.

Grohe

Az érzékelővel ellátott csapok segítenek abban, hogy csökkentse saját háztartási ivóvíz-fogyasztását. A Grohe termékek között is megtalálható ilyen csap, ugyanúgy, mint ahogy a Franke is kínál lehetőségeket.

Kateřina Novotná, a Franke képviseletében úgy gondolja, hogy az Atlas Neo Sensor készülékük kiváló választás: „Az érintés nélküli csaptelep időt takarít meg főzés közben. Helyezze az edényt a mosogatóba és egy mozdulattal aktiválja az érzékelőt, majd folytassa a főzés következő lépésével, például a zöldségek szeletelésével. Egy érintésnél a tároló edény kb. 2,5 l vízzel töltődik fel, mert a csap 30 másodperc után automatikusan elzár."- jegyezte meg.

Ön azt kérdezi:"De hogyan fogok vele mosogatni? ”? A válasz egyszerű - ez egy hibrid csaptelep, így karral vagy érzékelővel is vezérelheti. A költségek csökkentése érdekében előre beállíthatja a víz hőmérsékletét.

A Blanco környezetbarát EVOL-S terméke az új technológiának köszönhetően képes kezelni a pontos hideg és meleg víz adagolását.

Az elektronikusan vezérelt áramlásmérőnek, az érintésvezérlésnek és a forgató karnak köszönhetően a csapból mindig a szükséges mennyiségű víz gyün. A szükséges vízmennyiség beállítható: 100 ml, 125 ml, 150 ml, 175 ml, 200 ml, 250 ml, 300 ml, 350 ml, 400 ml, 450 ml, 500 ml, 750 ml, 1000 ml, 1500 ml, 3000 ml és 5000 ml. Króm és UltraResist rozsdamentes acél kivitelben kapható.

Blanco

További információért keresse ügyfélszolgáltunkat vagy üzletkötőinket.