Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Interzum expo trendjei – Hettich

Interzum expo trendjei – Hettich

Interzum expo trendjei – Hettich
Hettich standja az Interzum 2019-en egyértelműen az egyik legérdekesebb volt.

Ez a német gyártó egyike azon keveseknek, akik nemcsak új termékfejlesztésekkel próbálja megszólítani az ügyfeleit, hanem egyre újabb megközelítéseket nyújt a meglévő termékei felhasználásához. A „Tiny space” projektben, amelyet a kis térben való lakhatás bemutatására terveztek, számtalan ötletet láthattunk a klasszikus Quadro sínrendszerek vagy a SlideLine M tolóajtó szerelvények használatára..

A lakások méretének jelenlegi tendenciája könyörtelen – az új lakások mérete egyre csökken. A Hettichnél ezt a kihívást valóban kifogástalanul küzdötték le. Csak 18 m2 területen megmutatták, hogyan használható ki maximálisan minden milliméternyi hely, lásd a videót:

Már az utolsó számban írtunk egy érdekes megoldásról egy egybeépített csúsztatható asztal és egy főzőlap formájában. A beépített főzőlappal ellátott szekrény csúszó vasalattal ellátott asztallal könnyen letakarható. Az asztal így két funkciót teljesít – ha nem használja a főzőlapot, letakarhatja, és a lakás így tiszta és harmonikus hatást kelt  azonban, ha kihúzza, majdnem megkétszerezi a munkafelület méretét. Ötletes, mégis egyszerű.

Gyakorlati bemutató A SlideLine M használatához ráütődő változat:

A pódium a belső térben izgalmas elem, ennek köszönhetően Ön extra térhez jut.

Az ágy szélessége több mint egy méter? Nem probléma – a pódium alatt lévő tárolóhelynek nem kell feltétlenül síneken futnia. Használhatja a SlideLine M csúszósíneket. Így több mint két méter hosszúságú csúszófelületet kap.

Alacsony mennyezetű szobában szinte lehetetlen felnyíló vasalat használata. Ebben az esetben tökéletesen használható a tolóajtó vasalat (WingLine L). Használható a mosogató fölötti szekrényekben, vagy alkalmazható elválasztónak is. Ez további helyet biztosít Önnek a szükséges konyhai eszközök tárolásához, amelyeket így egyszerűen elrejthet (SlideLine M, közézáródó opció). Így a lakás zavaró elemektől mentes, és nem veszít a letisztult dizájnból.

És nem csak a kisebb terek használatáról volt szó. A Hettich két díjat nyert izgalmas termék innovációval. Ebből az egyik a forgatható polc szekrénybe vagy például hűtőszekrénybe. Nem kell többé fáradtságos munkával mindent kihúzni, hogy kivegyen valamit, ami ezek mögött van, mert az elforgatással a teljes tartalom elérhetővé válik. (Egyelőre csak az Amazon-on keresztül értékesítve.)

Best of the best – a legjobb a legjobból. Ezt a díjat a Hettich nyerte egy olyan termékért, amely egyelőre csak koncepció, de már most felkeltette a stand minden látogatója figyelmét. Egy lenyíló ajtó, amely teljesen el van rejtve a szekrény oldalfalaiban. A mechanizmus nem zavarja a szekrény tartalmát, nem kell foglalkoznia a takarósapkák színével, és még az üvegszekrényekben sem töri meg a minimalista dizájn egészét.

A Hettich kiállítás kellemes adaléka a jelenlegi Fascin[action] kampány motorosa volt, aki minden látogatót végigkísért.

Videó a Hettich kiállításából más érdekes ötletekkel