Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Interzum expo trendjei – Egger

Interzum expo trendjei – Egger

Interzum expo trendjei – Egger
Az Interzum expo egyik legnagyobb és legérdekesebb kiállítója szokás szerint az Egger, osztrák síklapos anyagok gyártója volt.

EGGER – több + kevesebb

Előadásuk szellemisége – Üdvözöljük a „Generation Option” korszakában. Sehol máshol nem tudják jobban, mint az Eggernél, hogy a gyors, digitális, globális és változatos életforma egyre kevésbé kötődik szabályokhoz. Termékeik és anyagaik felhasználóik egyéni igényeire vannak szabva és tele vannak ellentétekkel. Míg az egyik ügyfél megelégszik a könnyű és diszkrét fülhallgatóval, addig a másik hatalmas modellt igényel a környező zajoktól való teljes izolációhoz, hogy zavartalanul hallgathassa kedvenc dalait. Ez hasonlóképpen van a belsőépítészetben is. A vékony, kompakt lemezek kiemelik a minimalista dizájnt, míg a masszív és karakteres munkalapok fokozzák az eleganciát, ami akár tapintásra is érezhető. 

Az Egger stand érdekességei

Kompakt lemezek

A kompakt lemezek elválaszthatatlanul a modern, letisztult és minimalista belső terekhez kapcsolódnak. Az Egger márka számos változatot kínál divatos lapanyagokból. Különböző dekorok, különböző vastagságok. Elsősorban a konyhákban igazán kihasználhatók, de a nedvességállóságuknak köszönhetően a fürdőszobákban vagy zuhanyzókban is megállják a helyüket.

Új ST32 Feelwood Vintage textúra

Az Egger kifejlesztett egy új ST32 Feelwood Vintage textúrát, amely kiegészíti a meglévő szinkronnyomott kollekciót. A textúra tökéletesen illeszkedik a Shermak Oak dekor látványával és jelenleg a nagyon népszerű erezetes stílust mutatja be.

Digitális nyomtatás

A digitális nyomtatásnak köszönhetően a dekorok még autentikusabbak. Ami a legfontosabb, hogy a dekor a lap egész felületére nyomtatható anélkül, hogy a felületen ismétlődne. Ezzel egyedi anyagokat teremt, például a márvány F012-t. 

A digitális nyomtatás jelentősen befolyásolta az élzárók gyártását is. Lehetővé tette, hogy a lap dekorával megegyező élzárókat hozzon létre, különösen az elülső és a hosszanti felületek esetében. Így sokkal inkább kelti a tömörfa benyomását.

Topmatt felület

PerfectSense Topmatt munkalapok élzárókkal az Interzum 2019 expo díjazottjai lettek. Mindenekelőtt rendkívül tartós, karcálló felület jellemzi. Ellenáll az ujjlenyomatoknak is, és nagyon kellemes tapintású.

Az Interzum következő díját két anyag érdekes és dizájnos ötvözetének megoldásáért kapta. A márványdekorok a Perfect Matt kettős élű szerkezetében kiválóan mutatnak. Győződjön meg róla Ön is..

Az Egger standjánál sok más érdekes megoldás és termék volt látható. Érdemes megemlíteni például az új munkalap dekorokat, laminált lapokat, vagy a mindkét oldalon különböző felületekkel rendelkező (matt/fényes) lapokat, továbbá a különböző érdekes dekor kombinációkat. Hamarosan többet is megtudhat ajánlatunkból..