Fogantyúk az elő- vagy a hálószoba kiegészítőjeként | Démos trade Kft
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Kapcsolatok
Fogantyúk az elő- vagy a hálószoba kiegészítőjeként

Fogantyúk az elő- vagy a hálószoba kiegészítőjeként

Fogantyúk az elő- vagy a hálószoba kiegészítőjeként
Bár még mindig igaz, hogy a konyha az otthon szíve, ahol a legtöbb időnket töltjük, nem szabad megfeledkeznünk a többi helyiségről sem. Az előszoba az első hely, ahová megérkezünk, a hálószobában pedig befejezzük a napunkat. Ezért egyre nagyobb elvárásokat támasztunk ezeknek a helyiségeknek a kialakításával szemben. Az egyik elem, amely karaktert kölcsönöz a bútoroknak, kétségtelenül a fogantyú.

Az utóbbi időben a hálószobai és előszobai garnitúrákon megjelenő trend a hosszú fogantyúprofilok, mint például a Tulip Tende és a Tulip Zoid. Előnyük a robusztusság, a megkülönböztető jelleg és nem utolsósorban a praktikusság - a szekrény bármely részén való megfogás lehetősége és a gyermekek számára is elérhetővé válásuk.

456772 | TULIP Fogantyú Zoid 346 mm fehér matt

A Tulip Zoid fogantyúprofil szögletesebb formájú, és a megvalósításban fehér kivitelben, mélyfehér Acrylux matt színű szekrényen látható. Az ajtó és a fogantyú egységes színe így a tisztaság és az egyszerűség benyomását kelti, a fogantyú nem hívja fel magára a figyelmet, mégis tökéletesen kiegészíti a bútorszettet.

456783 |  TULIP Fogantyú Zoid 1196 mm fehér matt

456831 | TULIP Fogantyú Tende 1196 mm fekete matt

A visszafogottabb tónusú hálószobában a Tulip Tende fogantyú matt fekete kivitelben került választásra. Modern jelleget kölcsönöz az egész belső térnek. Ebben az esetben a Tende fogantyú az ajtó szélétől enyhén távolabban, a szekrény alsó széle fölé helyezve lett felszerelve. 

Előnye a hosszúságok széles választéka és a más méretekkel való kombinálhatóság egyetlen installáción belül. Míg a hosszú méretek jól mutatnak egy függőleges szekrényen, a rövidebb fogantyú méretek alkalmasak egy éjjeliszekrényhez, komódhoz vagy fiókhoz.

456821 | TULIP Fogantyú Tende 296 mm fekete matt

Akár egy klasszikus fogantyút, vagy modernebb megjelenésű profilfogantyút, mint például a Tulip Zoid vagy a Tende, választja otthonába, ne felejte el, hogy a fogantyú az a finom részlet, amely magasabb szintre emelheti az egész bútor- és lakberendezési egységet, vagy éppen ellenkezőleg, elronthatja a benyomást.

Válogasson részletekbe menően, szakértőtől!