A TULIP márka új dimenziója | Minden a bútorgyártáshoz.
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
A TULIP márka új dimenziója

A TULIP márka új dimenziója

A TULIP márka új dimenziója
A TULIP fogantyú márka 2003 óta teljeskörű megoldásokat kínál a bútorfogantyúk és akasztók terén, ezzel hozzájárulva a tökéletes belső tér kialakításához.

Tulip fogantyú logó

Minden fejlődik, ezért a TULIP is gyökeresen átalakult. Új logó, új katalógus és új weboldal! Az ajtók és fiókok dekorjának kiválasztásában, közvetlenül a megvalósítás után készült gyönyörű, új képek segítenek. Mindent összehangoltunk a kényelmes és átlátható konyhai, előszobai, hálószobai, vagy gyerekszobai fogantyú választás érdekében. Nem feledkeztünk meg a kabátokra vagy törölközőkre szánt elegáns akasztókról és gombokról sem.

A TULIP kínálatában valóban mindenki megtalálja a neki tetszőt, mivel több mint 2000 változatot kínál, több különféle kivitelben. A weboldalhoz és a katalógushoz a 130 legdivatosabb modellt választottuk ki, amelyeket 6 kollekcióba soroltuk. Ezek a fém, fa, rusztikus, valamint a porcelán, süllyesztett, gyermek- és műanyag fogantyúk és akasztók. A TULIP fogantyúk világa tényleg hatalmas.

Tulip inspiráció

Érezze Ön is a minőséget! Látogasson el forgalmazó partnereinkhez, vagy töltse le katalógusunkat az internetről https://www.tulip-fogantyuk.hu/. A vállalati ügyfelek közvetlenül a Démos24Plus portálon keresztül rendelhetnek.

TULIP – Érinthető minőség