Árukészlet elrejtése Áruválaszték
A kategória vezetői

Bemutatkozik a Quadro és LegaMove

A kategória vezetői
A Hettich bemutatja a LegaMove és Quadro kényelmi termékeit.

LegaMove

LegaMove a felső szekrények elektromos emelésére és leeresztésére. Gombnyomásra egy teleszkópos rendszer elektromos motorral függőlegesen leereszti szekrénye belsejét, így biztosítva, hogy könnyedén hozzáférjen tartalmához. Míg a zárt szekrény kinézete megegyezik a szokásos bútorok kialakításával, addig minden edény vagy konyhai felszerelés könnyen elérhetővé válik alacsonyabbak vagy mozgáskorlátozottak számára.

LegaMove

Quadro fiókcsúszók

Rendkívüli erő és végtelen pontosság, mely a tökéletességben egyesül. A tökéletesen működő kihúzók számos változatot, hosszú élettartamot és megbízható szolgáltatást kínálnak. Bemutatjuk a piaci újdonságot, amely garantálja az elégedettséget és a minőséget. A precíziós acélgörgős csapágyaknak köszönhetően a bútorok élettartama sokkal hosszabb lett. A minőséget az automatizált gyártás, a biztonsági tesztek és stressztesztek garantálják a klímakamrában. A stabilitást vízszintes és függőleges irányban az egyedülálló profilgeometria garantálja.

Quadro lehetőségek

A Quadro fiókcsúszók különféle lehetőségeket kínálnak, mint például a Quadro 4D V6, Quadro V6 / V6 + vagy a Quadro 25. Egy furat távolságot és azonos fiókméretet használnak a legkülönbözőbb piaci szegmensek hatékony lefedésére. A Quadro fiókok elsősorban teherbírásukban, Push to open és Push to open Silent rendszerükben, és hosszukban különböznek egymástól. További információ a táblázatban található:

Quadro táblázat

A 4D beállítás gyorsan, szerszám nélkül végezhető el. Rekordidő alatt tökéletesen pontos hézagok érhetők el.

• Magasság

• Mélység

• Vízszintes pozíció

• Hátsó dőlésszög

A Quadro fiókba beépített Push to open jelentősen megkönnyíti a fogantyú nélküli designer bútorok gyártását. A Quadro 4D V6-hoz használt Push to open Silent záráskor lágyan csillapít.

A fogantyú nélküli bútorokat tovább fejlesztheti az Easys elektromechanikus rendszerével, amely a kényelmes kinyitást és zárást ötvözi az intelligens ütközésvédelemmel.

További információért keresse ügyfélszolgáltunkat vagy üzletkötőinket. Amennyiben még nem partnerünk, úgy regisztráljon a Démos24portál-on.