Modern megoldások az Ön irodájába: Az elegáns fogasoktól az okos konnektorig | Démos trade Kft
Árukészlet elrejtése Áruválaszték
Kapcsolatok
Modern megoldások az Ön irodájába: Az elegáns fogasoktól az okos konnektorig

Modern megoldások az Ön irodájába: Az elegáns fogasoktól az okos konnektorig

Modern megoldások az Ön irodájába: Az elegáns fogasoktól az okos konnektorig
Kiválasztottuk a legérdekesebb termékeket akciós kínálatunkból. A kifinomult ajtó csillapítási rendszerektől, a dizájn konnektorokon keresztül, egészen az ujjlenyomat-vezérelt zárakig és az elegáns fogasig. Cikkünkben bemutatjuk azokat a termékeket, melyek az Ön otthonának komfortját és biztonságát emelik.

VersaHit Dual 1x230V, 2xUSB 5V, csiszolt alumínium egyedülálló elektromos aljzatnyitó rendszer és egyedi kialakítási koncepció. A többféle színű kialakításnak és egy vagy két fiókmodellnek köszönhetően az ügyfél kiválaszthatja azt, ami a legjobban megfelel neki. Kompakt méretek (csak 40 mm mélység). IP54-es víz- és porvédelem, amely lehetővé teszi az aljzat közelebb helyezését a vízhez. A lapos csatlakozó dugónak köszönhetően lehetőség van az aljzathoz való csatlakoztatáshoz pl. egy szekrény mögött.

BACHMANN 937.134 Desk 2 konnektoregység az asztallapba való fúrás nélküli szereléshez. A szerelvény 2x 230V-os konnektort (földelőtűvel) és 2x USB-A töltőt tartalmaz. A készlet működőképessé tételéhez kábelt kell vásárolni.

StrongPower USB töltő két kimenet, fekete színben, beépítési lehetőség a munkalap alá vagy minimum 18 mm vastag munkalap élzárójába.

STRONG kábelkivezető ALU 320x100x25, fehér elektromos kábelek asztallapon vagy egyéb bútoron történő átvezetésére szolgál.

StrongLocks Elektronikus ujjlenyomat-zár gombbal, fekete színben, 2 x AAA elem tápegysággel (nem tartozék). A készlet tartalmazza: 1 x zár, 1 x adapter a fába való beépítéshez, 4 x csavar a fába való beépítéshez, 1 x acél visszaállító tüske, 1 x 90°-os egyenes retesz Zár tájolása : jobbos.

StrongLine Planio készlet csúszórendszer 3 szárnyú ajtóhoz. Kétoldalas csillapítás minden ajtóhoz. Teherbírása 20 - 80 kg. Keskenyebb ajtókhoz is alkalmas. Ütközésgátló rendszer a 3-szárnyas változathoz, mely 16-46 mm vastagságra állítható. Biztonsági zár az ajtó kiemelése ellen.

Minimalista TULIP fogas Fera matt króm felülettel minden modern háztartásba beleillik. A hagyományos környezetbe a klasszikus TULIP Fogas Ilan illik.