Keresés
CZ SK PL EN HU

VEVŐ TÁMOGATÁS

 

podpora zákazníkůmAz ügyfélszolgálat magába foglalja: a www.demos-trade.hu honlapot és a Demos24Plus ((ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS) portált, üzleti menedzserek, Kliens centrumot, mintákat, katalógusokat, exkluzív termékeket, tanúsítványokat, szerelési útmutatókat…stb Vegye most igénybe venni az üzleti és termék támogatás programunkat,hogy együtt növekedhessünk tovább. Ezáltal Ön gyorsabbá és pontosabbá teszi a munkáját és mindig a vevőinek megfelelő szolgáltatásokat tudja nyújtani.

Használati utasítások, műszaki adatlapok, szerelési útmutatók

Árulunk egyben olyan termékeket, amelyek egyszerűek és nincs szükség szerelési útmutatókra vagy pót információkra, másrészt technikailag bonyolult termékeket is, itt részletes információkra van szükség annak eldöntésére hogy melyik a legmegfelelőbb típus. Ezért igyekszünk minden szükséges információt elhelyezni a Démos24Plus portálon az adott termékhez tartozó mellékletben. (megtalálja a fénykép alatt, amennyiben létezik ilyen. 

Minták és mintafüzetek 

Ajánlatunkban szerepelnek különféle minták, amelyek megkönnyítik a választást a síklapos anyagok és élzárók széles skálájából. Egyes vasalat termékeket mintaként kínálunk kipróbálásra, az üzleti menedzserre történő megállapodás szerint.

Katalógusok és mintafüzetek

Saját katalógust adunk ki a kínált választékkal. A vasalat területén, ez a nagy bútorvasalat katalógus, amelyet körülbelül kétévente frissítünk és több nyelven adunk ki. Egyes termék csoportokhoz külön mintafüzeteket adunk ki, hogy minél több információt kapjon az új termékekről a katalógusok kiadása között. A katalógust megrendelheti az áruval együtt, az állandó vevőink számára pedig ingyenesen biztosítjuk.

Termékek – bővítés

A követelmények szerint és a beszállítóink által végzett piackutatása alapján folyamatosan új termékeket vezetünk be. Munkatársaink külön csoportja foglalkozik új termékek bevezetésével. Rendszeresen részt vesznek szakmai vásárokon világszerte, hogy az így megszerzett tapasztalatot és tudást felhasználják a munkájuk során. Ezért olyan a kínálatunk, amely képes minden igényt kielégíteni.

Saját termék márka Strong, Tulip

A Démos trade kereskedelmi vállalatnak két saját termék márkája van, amelyek a Tulip és Strong. A Strong márka a bútorok azon vasalatait foglalja magában, amelyek biztosítják a korpusz adott részeinek a mozgathatóságát. Ezeket a termékeket a magas minőség és az alacsony ár jellemzi. Ezen márkanév alatt alapvető bútorpántokat, zárakat, fióksíneket, valamint ajtó vasalatokat mutatunk be. Tulip = elegáns termékcsalád, amely harmonikus külsőt kölcsönöz a bútornak rendkívül széles választék mellett. Fogantyúk és fogasok modern és klasszikus kivitelben.

Tételek megrendelésre – igény szerint

Raktáron több mint 4.000 tételt tartunk, további tételeket megrendelésre kínálunk. A termék menedzserek megoldják a különleges kívánságokat is, igénybe veszik kapcsolataikat a beszállítókkal az egész világon. Írja be a megrendelését, felhasználást, mennyiséget és a szállítási határidőt-a többit hagyja ránk.

Termék kizárólagosság

Együttműködünk sok gyártóval, akik számunkra exkluzív ajánlatokat készítenek elő, amelyeket az adott piacon senki nem kínál. Hasonlóképpen, a jó együttműködés alapján mi is testre szabott exkluzív ajánlatot tudunk biztosítani a vevőinknek,amellett hogy az adott területen ezt más vevő nem kapja meg. Mindez a megbeszélésen és a hossztávú együttműködésen alapul.

Megrendelések és marketing támogatás a Démos24Plus portálon

Ahogy árut rendel a portálon, megrendelheti az egyes eszközöket az egyes termékcsoportok értékesítésének támogatására (mintafüzetek, katalógusok, termék könyvek).


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

A MEGRENDELÉSEK központi felvétele Tel.: 06 800 18 726
Fax.: 06 800 18 727
E-mail: megrendelesek@demos-trade.com
A szolgáltatás nyújtáshoz, web oldalunk személyre szabásához és a látogatás gyakoriságának elemzéséhez, cookies-t használunk. Ezzel egyetért ha a web oldalunkat használja.
Created by D3Soft s.r.o. © 2016