Keresés
CZ SK PL EN HU

ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS – portál Demos24Plus

 

online prodejÜgyfeleink részére méretre szabott Demos24Plus portált készítettünk elő - ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS. Engedje meg, hogy a portálnak néhány előnyét a figyelmébe ajánljuk. Használja ki a vásárlás egyszerű, olcsó és időtakarékos lehetőségét és legyen naponta 24 órás online hozzáférhetősége az információkhoz, regisztráljon most.
 

A Demos24plus portál előnyei

  • a megrendelések létrehozása és a folyamat követése
  • aktuális árlista partner – árengedményekkel
  • 24 órás hozzáférhetőség
  • on-line alkalmazás
  • akciók és újdonságok áttekintése
  • a megrendeléseinek kalkulálása

Katalógus

Az egyes tételeket keresheti a termék-kód segítségével, esetleg a termék megnevezésének beírásával a kereső mezőbe. Az egyes termékek neve alatt megtalálja az információt a szállításról (raktáron vagy megrendelésre, a szállítási határidővel), kicsomagolás (minimális darabszám), a csomag mérete (az esetleges csomagengedményekkel együtt).
Itt látja a saját beállított árait (a beállított üzleti feltételek szerint), a választék rovatban megtalálja a különféle dokumentumokat,mint például a szerelési útmutatókat, esetleg a tanúsítványokat. Ezen kívül itt megtalálhatja a termék fényképét, esetleg a műszaki rajzot.

Árlisták

Az Árlisták rovatban lehetőség van a partner árlisták exportálására vagy nyomtatására, egyrészt az egész árlistát, másrészt az egyes termék csoportokat, esetleg a szállítási feltételek szerint (raktáron, megrendelésre).

Megrendelések

A fejlécben létrehozza a megrendelés feltételeit, választhat a beállítottakból: 
  • a kívánt szállítási határidő, fizetési mód, szállítás módja, esetleg a szállítási cím
  • az egyes tételeknél változtathatja a szállítás módját, esetleg megjegyzést tesz be a feldolgozó részére, aki intézni fogja a megrendelését.
  • Egyben látja az információkat a megrendelés állapotáról és a szállítási határidőt, azt hogy csomagolják-e a szállítmányt vagy már el lett indítva, esetleg meg lett rendelve a gyártó cégnél (ha a megrendelt tétel nem volt raktáron)
A megrendelések és a megrendelt tételek automatikusan frissülnek a rendszerünkbe beadott változások alapján. Így szemmel követheti a megrendeléshez kapcsolódó valamennyi munkafolyamatot. A megrendelés intézéséről automatikus e-mail üzeneteket fog kapni, amelyeket akkor kap, ha változik a megrendelése. Az összes előző megrendelés és a szállító levelek megtekinthetőek az archívumban.


Lépjen be a Démos24Plus portálbaPORTÁL DEMOS 24 PLUS

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

A MEGRENDELÉSEK központi felvétele Tel.: 06 800 18 726
Fax.: 06 800 18 727
E-mail: megrendelesek@demos-trade.com
A szolgáltatás nyújtáshoz, web oldalunk személyre szabásához és a látogatás gyakoriságának elemzéséhez, cookies-t használunk. Ezzel egyetért ha a web oldalunkat használja.
Created by D3Soft s.r.o. © 2016