Keresés
CZ SK PL EN HU

SZOLGÁLTATÁSOK

A Démos trade a.s. kereskedelmi társaság a magas minőségű nagyker szolgáltatásokon kívül és a külföldi trendi újdonságok bemutatásán túl a belsőépítészek és designerek részére számos más szolgáltatást nyújt, mint például: on-line értékesítés (Portál 24) interneten, a hozzá kapcsolódó szállítási szolgáltatással együtt. A szolgáltatások jellegét és áttekintését lásd alább.


ON-LINE ÉRTÉKESÍTÉS
ON-LINE ÉRTÉKESÍTÉS

Ügyfeleink részére testreszabott Demos24plus portált készítettünk, ahol napi 24 órán keresztül leadhatják és figyelemmel kísérhetik a megrendeléseiket, attól függetlenül, hogy hétvége, vagy akár ünnepnap van. Ha a technikai feltételek adottak, a megfelelően leadott megrendeléseket 48 órán belül (munkanapokon) szállítjuk. Ugyanitt az Ön rendelkezésére állnak az árlisták a beállított partner kedvezményekkel, áttekintést kaphat a rendelkezésre álló készletről, valamint elvégezheti a saját megrendeléseinek árképzését…stb. Az ügyfélportál többi előnyeit megtalálja itt, vagy iratkozzon fel az ON LINE ÉRTÉKESÍTÉSRE és győződjön meg róla személyesen. 
Bővebben itt...

VEVŐ TÁMOGATÁS
VEVŐ TÁMOGATÁS

Ügyfeleinknek nyújtott támogatásunk tartalmazza: üzleti menedzsereket, Kliens centrumot és a bemutató termeket. Továbbá az exkluzív termékek katalógusát, bizonyítványokat, szerelési útmutatókat… Vegye most igénybe venni az üzleti és termék támogatás programunkat,hogy együtt növekedhessünk tovább. Ezáltal Ön gyorsabbá és pontosabbá teszi a munkáját és mindig a vevőinek megfelelő szolgáltatásokat tudja nyújtani.
Bővebben itt..

BÓNUSZOK
BÓNUSZOK

Valamennyi ügyfelünk részére sokrétű bónuszprogramot készítettünk elő. 
Bővebben itt...
LOGISZTIKA (SZÁLLÍTÁS)
LOGISZTIKA
(SZÁLLÍTÁS)

A megrendelt áru szállítását különféle szállítási cégek végzik. 
Bővebben itt...

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

A MEGRENDELÉSEK központi felvétele Tel.: 06 800 18 726
Fax.: 06 800 18 727
E-mail: megrendelesek@demos-trade.com
A szolgáltatás nyújtáshoz, web oldalunk személyre szabásához és a látogatás gyakoriságának elemzéséhez, cookies-t használunk. Ezzel egyetért ha a web oldalunkat használja.
Created by D3Soft s.r.o. © 2016