Keresés
CZ SK PL EN HU
KARRIER/A Démosról

A DÉMOSRÓL

 
Kereskedelmi cég vagyunk, amely a bútorgyártáshoz szükséges anyagok forgalmazására specializálódott. Ügyfeleink belsőépítészeti cégek, asztalosok, kereskedők. Mindazok, akik bútorokat gyártanak és így segítik az emberek lakhatási körülményeit javítani, esetleg az irodákat berendezni. A Démos trade a.s. kereskedelmi vállalat erős pozíciót tölt be a bútorgyártásához szükséges anyagok forgalmazásában a Cseh Köztársaságban, jelen van a Szlovák Köztársaságban, Lengyelországban és Magyarországon. Jelenleg a cégnél több mint 500 fő dolgozik, különböző beosztásban, különösen a forgalmazás területén.

A mi cégkultúránk

.... mit támogatunk, milyenek vagyunk vagy milyenek akarunk lenni

A cég fő elve az alkalmazottak fejlesztése minden szinten, a hangsúly a tehetségre van helyezve, akik nagy motivációval rendelkeznek, nagy munkakedvvel és korrekt hozzáállással.

  • Támogatjuk egymás pozícióját, mert elismerjük a másik fél professzionalitását.
  • Figyelembe vesszük a másik fél szempontjait is, meghallgatjuk a véleményeket és igyekszünk megérteni a jelenlevők véleményét.
  • Kölcsönösen nyílt és konstruktív visszajelzéseket adunk.
  • Hozzáállásunkkal olyan környezetet alakítunk ki, amely támogatja a kemény munkát, felelősséget és lojalitást eredményez.
  • Betartjuk a feladatok határidejét, a projekteknél a teljes személyes elkötelezettséget, felelősséget és motivációt várjuk el.
  • Bárhol is látja a mi logónkat, vagy márkaneveink egyikét, biztos lehet abban,hogy, kiváló szolgáltatásokkal, segítőkész és kellemes emberekkel találkozik, akik nyitottak az Ön igényeire meglátásaira. Mi szakemberek vagyunk, mi a DÉMOS csapat vagyunk 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

A MEGRENDELÉSEK központi felvétele Tel.: 06 800 18 726
Fax.: 06 800 18 727
E-mail: megrendelesek@demos-trade.com
A szolgáltatás nyújtáshoz, web oldalunk személyre szabásához és a látogatás gyakoriságának elemzéséhez, cookies-t használunk. Ezzel egyetért ha a web oldalunkat használja.
Created by D3Soft s.r.o. © 2016