Keresés
CZ SK PL EN HU
CÉGÜNK/Cégismertető

CÉGISMERTETŐ

Démos trade a.s. vezérigazgató Petr Mitura

Igazgatói köszöntő

Tisztelt üzleti partnereink,

Cégünk arra törekszik, hogy ügyfeleinknek teljes körű választékot nyújtson a bútorok gyártásához a legjobb szolgáltatások mellett. Ezért nagy figyelemmel kísérjük a megrendelések sikeres lebonyolítását és az áru gyors és pontos szállítását (az úgynevezett szolgáltatási szintet). Mind a két területen sikeresen növeljük az elért eredményeinket. 

Folyamatosan azon munkálkodunk, hogy egyrészt a Kliens centrum által nyújtott szolgáltatásokat, másrészt azokat az előnyöket javítsuk, amelyeket a non-stop hozzáférésű Démos24Plus megrendelési portál kínál.

Köszönöm üzleti partnereinknek az eddigi együttműködésüket, és remélem, hogy az Önök ötleteivel együtt tovább sikerül emelni szolgáltatásaink színvonalát.

Petr Mitura
Démos trade a.s. vezérigazgató.


Démos trade – Cégprofil – letöltésre ITT


Ezekben az országokban vagyunk jelen

CZPLSKHUEzekben az országokban vagyunk jelen
Ország A kereskedelmi cég neve
CSEH KÖZTÁRSASÁG  Démos trade, a.s. - CZ
MAGYARORSZÁG  Démos trade, a.s. - CZ
LENGYELORSZÁG  Demos trade, Sp. z o. o. - PL
SZLOVÁK KÖZTÁRSASÁ  Démos trade, s.r.o. - SK


A cég székhelye Ostrava, ahol a Démos trade a.s.kereskedelmi cég székhelye van és más cégek is a csoporton belül.

A Démos cégről

A Démos cégről 
Tisztelt üzleti partnereink,

a Démos trade a.s. kereskedelmi vállalat immár 20 éve szakosodott a síklapos anyagok, bútor vasalatok és élzárók szállítására, illetve összpontosított az átfogó nyersanyagszállításra ügyfeleinknek, akik bútor gyártók, asztalos cégek, belső építészek és kivitelezők. A kiválasztott területeken kereskedelmi cégeknek is szállítunk, akik hasonló választékkal kereskednek helyi szinten. A cég székhelye Ostrava, ahol vannak a fő raktárok is. Osztraván a Démos trade a.s. nagykapacitású bútorvasalat raktára található, Prágában pedig Csehország legnagyobb síklapos anyagraktárát tudhatjuk a magunkénak.


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

A MEGRENDELÉSEK központi felvétele Tel.: 06 800 18 726
Fax.: 06 800 18 727
E-mail: megrendelesek@demos-trade.com
A szolgáltatás nyújtáshoz, web oldalunk személyre szabásához és a látogatás gyakoriságának elemzéséhez, cookies-t használunk. Ezzel egyetért ha a web oldalunkat használja.
Created by D3Soft s.r.o. © 2016