Keresés
CZ SK PL EN HU
BÚTORVASALATOK/Zárak

ZÁRAK

Kínálatunkban mindent megtalál a leggazdaságosabb alap fiókzáraktól kezdve a legmagasabb kategóriájú, fokozott biztonságú elektromos zárrendszerekig. Felhasználásuk: az ajtó anyaga és a korpuszban való elhelyezés szerint a zárak a következő csoportokra oszthatók:

Fiókzárak strong

Fiókzárak

Zárak a fiókok csukására, oldalsó vagy felső zárással, egyedi vagy csoportos kulcsok lehetőségével..Központi zárak

Központi zárak

Speciális zártípus konténerek részére. Az összes fiók központi csukása egy korpuszon belül történik. A fejlettebb típusoknál lehetőség van meggátolni az összes fiók kihúzását, így egyszerre csak egy fiókot lehet kihúzni, ami növeli a biztonságot (védelem, hogy a korpusz ne boruljon fel).


Szekrény (ajtó) zárak

Szekrény (ajtó) zárak

Nagy ajtószárnyak csukására (ruhaszekrény.) Itt metalálja a tolórudas zárakat (felhasználás 1 és 2 szárnyra, 2 szárnynál szükség van „nyilásgátló”) és háromutas zár (2 szárnyra „nyilásgátló” nélkül).

Egyéb zárak

Egyéb zárak

Különböző típusú zárak 1 vagy 2 üvegajtó szárnyra, csúszó üvegekre, redőny zárak, bútor reteszek..

bútor reteszek


Lehmann zárak

A piacot a német Lehmann márkával gazdagítjuk, amely az európai piac legnagyobb gyártója és csupán zárak készítésére szakosodik. Ennek köszönhető, hogy a zárak széles választékát tudja kínálni az alap modellektől kezdve az irodája összes zárát egyetlen távvezérlővel irányító elektronikus EP 200 rendszerekig. A zárak minőségének köszönhető, hogy a LEHMANN cég a maga területén, a szakma csúcsán van.

Lehmann zárakA lehetőségek széles skáláját ajánljuk, kezdve a sokféle cserélhető betéten kombináció lehetősége nélkül (öltözők stb..) az azonos cserélhető betéteken kombináció nélkül (egyforma kulcs minden szekrényhez a családi házakban), az egészen a pontos összeállítású cserélhető betétekig (pl.3 iroda, egyforma zárak, de minden irodát más kulcs nyit). Ezekhez a lehetőségekhez mesterkulcsot (ki lehet vele nyitni az összes egyforma típusú zárat) és szerelő kulcsot (ennek segítségével ki lehet húzni a cserélhető betétet, de csak abban az esetben, ha a zár ki van nyitva) használhatunk.
Az árut a 24 portálon megtalálja itt…

STRONG zárak

STRONG zárakA saját zár termékcsaládunk, megfelelő ár/minőség arányban. 19 mm-es furat átmérővel 5 típust tartunk raktáron. Mesterkulcsos és kombinált kulcsos változatban nem készül.
 

Az árut a 24 portálon megtalálja itt…


HETTICH zárak

HETTICH zárakBútor gyártók és asztalosok részére széles termékskálát kínál zárakból és betétekből a bútorszerelvény-piac egyik meghatározó résztvevője.
 

Az árut a 24 portálon megtalálja itt…


SISO CZech zárak

Az X-850-es ni, fiókzárak és a 1018/600-es, ni, központi zárak a holland SISO cégtől már számtalan vevőnél bizonyítottak. Ajánlatuk további kiterjesztésével, melyek például fiókzár-rendszerek, zárak üvegajtókra és egyéb alkalmazások, meghatározó szereplővé váltak a bútorzár-gyártók között.

Az árut a 24 portálon megtalálja itt…


Zárak EKO

Speciális zártípusok különböző gyártóktól.

Az árut a 24 portálon megtalálja itt…


 
Az árut a 24 portálon megtalálja itt…

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

A MEGRENDELÉSEK központi felvétele Tel.: 06 800 18 726
Fax.: 06 800 18 727
E-mail: megrendelesek@demos-trade.com
A szolgáltatás nyújtáshoz, web oldalunk személyre szabásához és a látogatás gyakoriságának elemzéséhez, cookies-t használunk. Ezzel egyetért ha a web oldalunkat használja.
Created by D3Soft s.r.o. © 2016