Keresés
CZ SK PL EN HU

SZERELVÉNYEK IRODÁK BERENDEZÉSÉRE

  • Konténer rendszerek  
  • Asztal lábazatok  
  • Egyéb kiegészítők

Konténer rendszer

Ajánlatunkban szerepel komplett rendszer fiókos konténerek gyártására, belső szélesség 392 mm és 540 vagy 740 mm mélység a német BBP gyártótól. Az ORGA AER szettek lehetővé teszik a fiókos konténereket az Ön igényeihez igazítani. A fiókok lehetnek műanyagból vagy fémből, részleges kihúzású vagy teljes kihúzású sínnel, behúzással és csillapítással. Ön választja ki a fiókok számát, a fióksín típusát és a belső felszerelést (függeszthető irattartók, belső térelválasztók, CD tartók, stb.). Az irodákban természetes a csukás – választhat klasszikus ütköző, vagy biztosíték között, amely gátolja több mint egy fiók kihúzását a központi záraknál.


Asztal lábazatok

Gyors és olcsó megoldást kínálunk – alap asztal lábazatokat (választhat, hogy fém betétet használ vagy becsúsztat bármilyen más anyagot, amelynek a vastagsága 18 mm). Az igényesebb irodai asztalok megoldásához ajánlatunkban szerepelnek összetevők bármilyen alakú aszal összeállítására. Az alapcsomagolásban szettet kap, amelyben két lábazat van összekötő elemmel a kért méretben, ezután az Ön igénye szerint csak megvásárolja a kívánt kiegészítőket a lábazatokhoz. Így egyszerűen és gyorsan összeállíthatja a kívánt asztal alakot. Az így összerakott asztalt még fölszerelheti PC tartóval, illetve kábel tartóval. Ajánlatunkban szerepelnek állítható asztal lábazatok is mechanikus vagy elektromos állítással. A mechanikus állításnál csak fölemeli a lábazatot a kívánt magasságra és a lábazat magától rögzítődik, míg az elektromos meghajtásnál minden gombnyomással történik.

Asztal lábazatok

 

Egyéb tartozékok

Irodai konnektoroky  Irodai konnektorok


 
Az árut a 24 portálon megtalálja itt…


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

A MEGRENDELÉSEK központi felvétele Tel.: 06 800 18 726
Fax.: 06 800 18 727
E-mail: megrendelesek@demos-trade.com
A szolgáltatás nyújtáshoz, web oldalunk személyre szabásához és a látogatás gyakoriságának elemzéséhez, cookies-t használunk. Ezzel egyetért ha a web oldalunkat használja.
Created by D3Soft s.r.o. © 2016