Keresés
CZ SK PL EN HU
BÚTORVASALATOK/Szemetes kosarak

SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTŐKSZEMETES KOSARAK, SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTŐK

 

Egyre inkább növekszik az igény a konyhai hulladék hosszabb ideig történő tárolására, amíg végleges likvidálására sor nem kerül. A vegyes hulladékot tartalmazó szemétkosárról egyre többen térnek át a szelektív hulladékgyűjtőkre. Tekintettel arra, hogy egyre többen érdeklőnek a környezetvédelem iránt, a szelektív hulladékgyűjtők egyre több háztartás szerves részévé válnak . A katalógusunkból már ismert Franke cégtől ajánlunk szelektív hulladékgyűjtőket, vagy továbi olasz szemétkosarakat és szelektív hulladékgyűjtőket.


FRANKE szemétkosarak és szelektív hulladékgyűjtők

Kompromisszumoktól mentes minőséget, funkciós részletgazdagság a kényelmes kezeléshez, tökéletes helykihasználás és optimális higiéniát kínáló termékek. Sok szekrénytípusba helyezhetőek, beleértve a sarok szekrényeket, vagy felső szerelést egyenesen a munka részbe ( egyenesen a munkalapba). A kosarak vagy saját kihúzható sínen vannak, vagy a kihúzható sínekbe helyezhetőek oldalfallal.  

bins_sorters-231155 bins_sorters-207557 bins_sorters-83849


Olasz szemétkosarak és szelektív hulladékgyűjtők

A felhasználás szempontjából két kosártípust foglalnak magukba – kosarak, amelyek a már kész fiókokba helyezhetőek, ahol a vevő választhat a 600-1200mm méretsorozatban a kosár kombináció és kiegészítők között a saját kívánsága szerint. A praktikus megoldást még fokozni lehet fogantyú nélküli tandem sínekkel (tip-on változat) vagy excel (push-up változat). A másik kosár változat részére nem szükséges kész fiókot gyártani, csak a sínt kell felszerelni a szükséges oldalfalakkal (Tandembox, planabox, INNOTECH), amelyekbe behelyezzük a keretet a kosarakkal (beleértve a szag szűrőt). Fogantyú nélküli nyitást az osztrák Blum cég Servo-drive rendszerével ér el, amelyet sikeresen képviselünk.

bins_sorters-231142 bins_sorters-231186 bins_sorters-231134


 
Az árut a 24 portálon megtalálja itt…


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

A MEGRENDELÉSEK központi felvétele Tel.: 06 800 18 726
Fax.: 06 800 18 727
E-mail: megrendelesek@demos-trade.com
A szolgáltatás nyújtáshoz, web oldalunk személyre szabásához és a látogatás gyakoriságának elemzéséhez, cookies-t használunk. Ezzel egyetért ha a web oldalunkat használja.
Created by D3Soft s.r.o. © 2016