Keresés
CZ SK PL EN HU
BÚTORVASALATOK/Redőnyök

REDŐNYÖK

REDŐNYÖK vetro lineOptimálisan egybefoglalja a funkcionalitást a vonzó külsővel. Ezért nem meglepő, hogy egyre gyakrabban kerülnek felhasználásra különböző területeken. Érvényesülnek a modern konyhákban is, mára azoknak szerves részévé váltak. Ajánlatunkban szerepelnek komplett szettek modul szélességekben és magasságokban, vagy egyes komponensek a redőnyök összeállítására a vevő kívánsága szerint.


 

RAUVOLET metallic-line REHAU redőny rendszerek

A redőnyök alumínium felülete alatt polipropilén tartó profil van elrejtve, amely biztosítja a kiváló futó tulajdonságokat. Az alumínium profilok exkluzív külseje három változatban készül – alumínium, nemesacél, illetve csiszolt nemesacél kivitelben.RAUVOLET metallic-line REHAU redőny rendszerek

Részletek

Alumínium ökologikus polipropilén anyaggal kombinálva 
Magas felhasználói kényelem, könnyű és csendes mozgás, amely a speciális technológia felhasználásának köszönhetően magába foglalja az egyes profilok összekapcsolását lágy átmenetekkel 
Redőny rendszer 20mm-es profil szélességgel 
Teljes rendszer végléccel, takaró léccel és vezető profilokkal masszív eloxált alumíniumból 
Magas minőségű c3-as kiegyenlítő mechanika függőleges felhasználásra 
Redőny szett méretre, szerelésre előkészítve, szokványos méretű konyhákba 
Raktár program, min. Rendelhető mennyiség – 1 szett 

 


RAUVOLET vetro-line REHAU redőny rendszer – ÜVEG DESIGN

RAUVOLET vetro-line REHAU redőny rendszer – ÜVEG DESIGNNehéz elképelni korszerű konyhát üveg ajtók vagy átlátszó felületek nélkül. A REHAU kifejlesztett RAUVOLET Vetro-line üveg redőny rendszert, amely magába foglalja a korábban nem összeegyeztethető tulajdonságokat - a redőny kiváló működését, egyszerű szerelést és a REHAU rendszerek jó minőségét az üveg elemekkel. Az előkészített mechanizmus szettet és az üveg lamellákat elég csak felerősíteni az előkészített korpuszba. A RAUVOLET vetro-line egyértelmű előnnyel rendelkezik, ami a működést és a designt illeti, ezt a tulajdonosok nagyra értékelik ezeket. A RAUVOLET vetro-line rendszer az 50 mm széles biztonsági üvegből készült lamellák segítségével harmonikus konyhai kelléket alakít ki. A biztonsági üveg nagy terhelésnek is ellenáll, nem karcolódik és nagy értékű, lenyűgöző megjelenésű, amely az átlátszó külsőnek és a tökéletesen sima felületnek köszönhető. A felhasznált anyagoknak köszönhető, hogy a redőnyöket könnyű tisztítani és karbantartani is. Ugyanez vonatkozik az alumínium felületű tartószerkezetre is, amely kiegészíti a kiváló minőségű külsőt.


REHAU redőny rendszer

REHAU redőny rendszerA sínrendszerek, lamellák és mechanizmusok összetétele a saját redőny szettek kialakítására a vevő kívánsága szerint. A REHAU rendszer a redőnyök gyártására majdnem korlátlan kombináció lehetőséget kínál egyrészt minőségben másrészt méretben. Műanyag, fém dekor, ALU lamellák és műanyag vezető profilok, ezen kívül mechanizmus komponensek. Ez minden, amire a gyártáshoz szükség. Széle ajánlat, szállítás darabra vagy méterre.
 

Az árut a 24 portálon megtalálja itt…


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

A MEGRENDELÉSEK központi felvétele Tel.: 06 800 18 726
Fax.: 06 800 18 727
E-mail: megrendelesek@demos-trade.com
A szolgáltatás nyújtáshoz, web oldalunk személyre szabásához és a látogatás gyakoriságának elemzéséhez, cookies-t használunk. Ezzel egyetért ha a web oldalunkat használja.
Created by D3Soft s.r.o. © 2016