Keresés
CZ SK PL EN HU
BÚTORVASALATOK/Kötőelemek, támaszok

KÖTŐELEMEK, TÁMASZOK

Ez a fejezet azokkal a vasalatokkal foglalkozik, amelyek a bútorelemek összeszerelésére szolgálnak,így például a munkalapok és lapos elemek felerősítésére (polcok) a korpuszban vagy a falra. A modern technológiának köszönhető, hogy az egyes kötőelemek nagyon ellenállóak, a felerősítés módja és a leszerelés lehetősége csak az Ön választástól függ a széleskörű ajánlatunkból, amelyben kötőelemeket és támaszokat kínálunk.


Facsavarok, konfirmátok, takarók

A bútorelemek összekapcsolása csavarokkal/facsavarokkal és konfirmátokkal nagyon könnyű és egyszerű, úgy az előkészítése (előfúrás nélkül, vagy szükség van előfúrásra a konfirmátoknál), mint a szerelése. A végén csak takarókat használ, amelyek lehetnek rápattinthatóak vagy öntapadóak, hogy betakarja a „világító” csavarfejeket. 

KonfirmátCsavarUNIQUADREX csavarEuro csavarTakarók

Konfirmát 

CsavarUNIQUADREX csavarEuro csavar

Takarók


Tipli, lamellák, „görcsök”, javító hajók

Fa kötőelemek. Tiplik bordázott bükkfából. Standard méret 8mm x 35 (40) (ME kg), vagy mint rúdanyag (ME db) különböző átmérőjű rövidítésre a kívánt hosszúsára. Két elem összekapcsolása egymással szemben fúrt lyukak segítségéve és a beléjük ragasztott tiplikkel. Bükk préselt lamellák 20–as méretben. Segítségével két elem összekapcsolása történik egymással szembeni bemart vájat segítségével, amelyekbe beragasztódik a lamella. Javítás céljából és a lyukak kijavítására, ami a fa hibájából származik (kikorhadt fagörcsök, gyantásodások) ajánlunk úgynevezett görcsöket és hajókat különböző fafajtákban és típus méretekben. 

TipliLamellaHajókGörcs
Tipli
Lamella
Hajók
Görcs


Szerelvények méhsejtes lapokra

A méhsejtes lapok az egyedi szerkezetük miatt megkövetelik a más kötési módszert és egyes elemek lehorgonyozásának speciális módját. Mivel a lapnak üres a szerkezete (méhsejt) az egyes elemeket a legerősebben kell felerősíteni már a lap legszélén, esetleg a szemben álló szélső rétegeket (munkalapok összekapcsolása). Újonnan az elemeket összekapcsolhatjuk AEROFIX tiplivel, amelyik ragasztót tartalmaz. A tipli beütésénél a nyílásban megsérül a kapszula, amelyik ragasztót tartalmaz, amely kifolyik a tipli körül. A ragasztó bekeményedése után a méhsejt szerkezet belsejében nagyon erősen rögzítődik a tipli és vele együtt a rögzített elem is.
 

ExcenterML összekapcsolása műanyagAEROFIX tipliFacsavar
Excenter ML összekapcsolása műanyagAEROFIX tipliFacsavar


Polctámaszok, konzolok, tartók, sarokvasak

Korpusz polctámaszok, üveg polctámaszok, többfajta fúrási mód, felület, design lehetőség és nem utolsó sorban a polc kicsúszásának meggátolása a korpuszból. A polcok falra történő felerősítéséhez ajánlunk: sok akasztható konzol támaszt és tartókart, TUKÁNOKAT és láthatatlan polctartókat. Sok típus és szín kivitelben, különféle terheléssel és munkaigénnyel a horgonyzó elemekre és a szerelésre. Fém, műanyag és kombinált változatban. 

Fémpolc támaszok 3/5Fémpolc támaszok 5

Üvegpolc támaszok MV05

 

 

Üvegpolc támaszok

 

 

TukánRejtett polc támaszok TRIADE

Fémpolc támaszok

Üvegpolc támaszok

Tukán

Rejtett polc támaszok


Összekötő csavarok, excenterek, tiplik

A mai standard a korpusz gyors szerelésre és leszerelésre látható csatlakozással a korpusz belsejébe lehetséges excentrikus vasalat segítségével, vagy módosításban a polcok felszerelésére vagy csavar hengeres anyával. Ebben a részben megtalálja a rápattintható tipliket fa korpuszokhoz, falba verhető tipliket (szétnyíló a tömör falakba és csomózós tiplit az üres falak részére). A klasszikus munkalapok összekapcsolásához összekötő vasalatot ajánlunk bemarásra a munkalap alsó részébe. A szekrényekhez becsavarozható anyákat kínálunk.
 

Excenter+szárszárTiplikTiplikFogantyú csavarML összekapcsolásaÖsszekötő csavarBecsavarozható anya
Excenter+szár
Tiplik
Fogantyú csavar
ML
Összekötő csavar
Becsavarozható anyaAz árut a 24 portálon megtalálja itt…

 

 

 

 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

A MEGRENDELÉSEK központi felvétele Tel.: 06 800 18 726
Fax.: 06 800 18 727
E-mail: megrendelesek@demos-trade.com
A szolgáltatás nyújtáshoz, web oldalunk személyre szabásához és a látogatás gyakoriságának elemzéséhez, cookies-t használunk. Ezzel egyetért ha a web oldalunkat használja.
Created by D3Soft s.r.o. © 2016