Keresés
CZ SK PL EN HU
BÚTORVASALATOK/Kihúzható fióksínek

KIHÚZHATÓ FIÓKSÍNEK

A kihúzható fióksínek többféle típusát kínáljuk. A legismertebb a klasszikus kerekes fióksín, amelyet elsősorban klasszikus fa fiókokhoz használunk laminált lapokból. A következő csoport a golyós fióksínek, amelyek az alacsonyabb árak és beépített behúzás és tompítás következtében kiszorítják a klasszikus kerekes fióksíneket. A harmadik csoportba a rejtett kihúzható fióksínek tartoznak, amely nem zavarja a konyha arculatát, hanem kiemeli. Ez a fa fiókokhoz használt kihúzható fióksínek csoportja volt. Az fém oldalfalas rendszerek csoportjában megtaláljuk ugyanazokat a rendszereket, de ezen felül magasított résszel vagy önálló oldallappal rendelkeznek, amely helyettesíti a fa oldallapot. Ennek következtében gyorsul a beszerelés, nő a terhelés emelésének a lehetősége és nem utolsó sorban szélesedik a felhasználási lehetőség magasra értékelt design-nal. Az összes rendszerek, amelyek az ajánlatban szerepelnek, rendelkeznek beépített behúzásos és tompításos rendszerrel. Az a célunk, hogy a feldolgozók legszélesebb körét tudjuk kielégíteni, ezért olyan utat választottunk, hogy a kihúzható fióksínek néhány csoportját ajánljuk a magas minőségűektől a gazdaságos csoportig.

Az ajánlatunkban szerepelnek a legismertebb és legmagasabb minőségű fiók sín rendszerek a Blum és Hettich cégtől, a középosztályba tartozó FGV cégtől a STRONG gazdaságos saját termékcsaládunkig.

 

Az árut a 24 portálon megtalálja itt…


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

A MEGRENDELÉSEK központi felvétele Tel.: 06 800 18 726
Fax.: 06 800 18 727
E-mail: megrendelesek@demos-trade.com
A szolgáltatás nyújtáshoz, web oldalunk személyre szabásához és a látogatás gyakoriságának elemzéséhez, cookies-t használunk. Ezzel egyetért ha a web oldalunkat használja.
Created by D3Soft s.r.o. © 2016