Keresés
CZ SK PL EN HU

FOGANTYÚK, BÚTORGOMBOK, FOGASOK

A választékban megtalálja az alapvető fém fogantyúkat és bútorgombokat, sokfajta relinges fogantyút, fogantyú profilokat és besüllyeszthető (bemarható) fogantyúkat. Fogasokat különböző formában és anyagból. Az anyagok, amelyekből készülnek a fogantyúk és a lehetséges felületi kezelés a következő: fém, alumínium, fa, porcelán, kombinált, Swarovski kristállyal kirakott és nem utolsó sorban gumi és műanyag. Kiegészítők a fogantyúkhoz, amelyek segítenek a felerősítésnél a nem szabványos helyzetben, mint a tolóajtónál vagy az üvegajtóknál.


TULIP a Démos trade saját termék márkája

TULIP a Démos trade saját termék márkájaTULIP fogantyúk= vonzó design egy márkanév alatt. Modern és klasszikus kivitelű fogantyúk és fogasok. A raktárkészlet programunk mintegy 1000 tételt foglal magába fogasokból és fogantyúkból. Nem kivétel, hogy megrendelésre sokkal többet szállítunk, ez a gazdag vevő- szállító kapcsolatnak köszönhető. A TULIP kollekciónál összhangban van a minőség és az ár. Ajánlatunkat állandón bővítjük, új formákat és anyagokat igyekszünk bevezetni.


Luxus fogantyúk Swarovski kristállyal

Luxus fogantyúk Swarovski kristállyalA Swarovski ékszermárka több mint száz éves múlttal, jelenleg igazi újjáébredését éli át. Egyre többször látható a hírességek körében, filmekben és sorozatokban és egyre népszerűbb a hétköznapi emberek körében is. A Swarovski nem csak osztrák márka, de a termelésben részt vesz a cseh szellem is. A Swarovski ma már nem csak exkluzív ékszereket jelent. Az utolsó évtizedekben a Swarovski körüli cégcsoportok hihetetlen méreteket öltöttek, így vehet távcsövet, napszemüveget, világító testeket, USB kulcstartót a Swarovski cég logójával. A Swarovski márka egyre inkább behatol a bútoripari területbe is és mi megadjuk Önöknek a lehetőséget,hogy otthonukban is élvezni tudják ezeket az ékszereket. Luxus fogantyúk Swarovski kristállyalA szabadalmazott fogantyúk magukba foglalják a fémet, ami úgynevezett Swarovski kristállyal van kirakva – háromszög vagy négyszögletes alakú precízen megmunkált Swarovski kristályok az ékszeriparban is. felhasznált forradalmi technológiával. A cég nagy figyelmet fordít az esztétikára és a célszerűségre, ezért minden Swarovsi terméknél nem csak kiváló design-ra, hanem száz százalékos kivitelre is számíthat a vevő.

METAKOR Belga fogantyúk

METAKOR Belga fogantyúkEzeknek a fogantyúknak a legnagyobb felhasználói előnye a minőségen, felületi kezelésen és modern kivitelen kívül a szett kollekció, amely magában foglalja a fogantyút, fogast és bútorgombot egy design-ban. Továbbá az ajánlatunkban porcelán fogantyúkat is megtalál. Mindig fogantyú és bútorgomb kombinációban, amely széleskörű felhasználást kínál, különösen a hagyományos típusú konyhákban (masszív ajtók). Ebben az esetben a raktárkészletünk inkább szimbolikus, a METAKOR széleskörű szállítási lehetőségeivel, amely magában foglalja a legkülönbözőbb fajtákat és felületi kezeléseket.

METAKOR Belga fogantyúkMETAKOR Belga fogantyúk  Fogantyú és bútorgomb szett


Egyebek

A modern konyha részére sok fajta fogantyút kínálunk, elsősorban alumínium vagy nemesacél utánzat színekben, amelyeket leginkább a modern, széles fiókoknál használnak. A modern konyha gyártói felhasználhatják a kibővített alumínium fogantyú választékunkat, amelyek az ajtó élére szerelhetőek. Ezen kívül kínálunk fogantyúkat „méretre” a leggyakrabban használt ajtó méretekre.


 
Az árut a 24 portálon megtalálja itt…


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

A MEGRENDELÉSEK központi felvétele Tel.: 06 800 18 726
Fax.: 06 800 18 727
E-mail: megrendelesek@demos-trade.com
A szolgáltatás nyújtáshoz, web oldalunk személyre szabásához és a látogatás gyakoriságának elemzéséhez, cookies-t használunk. Ezzel egyetért ha a web oldalunkat használja.
Created by D3Soft s.r.o. © 2016