Keresés
CZ SK PL EN HU
BÚTORVASALATOK/Elszívók, konyhamalacok

ELSZÍVÓK, KONYHAMALACOK

 

Pára elszívók

A FRANKE cég pára elszívók szerepelnek a kínálatunkban. Pára elszívókEz széles ajánlata a kéményes, szigetes, beépítet elszívóknak és sarok elszívóknak. Egyszerű és design modellek különböző fokú motorteljesítménnyel, több szélességi méretben, réses elszívással, szűrő telítettség jelzővel, digitális kijelzővel és távirányítással. Elszívók egyedi szabadalmazott Sil-k (The Silence Key) technológiával, amely csökkenti a zajt 12 dB-el (A) is. Elszívókat ajánlunk rozsdamentes kivitelben, nemesacél és üveg kombinációba és fával kombinálva.Pára elszívók


Az árut a 24 portálon megtalálja itt…


Konyhamalacok

Mért vásároljunk konyhamalacot

Ha konyhamalacot vásárol, sok gondtól szabadítja meg konyháját. A konyhamalac segít teljesítni a modern konyha szigorú követelményeit. A rossz szagú kuka már a múlté. Ha megvásárolja és kipróbálja a konyhamalacot, ezután már nem fogja tudni elképzelni a konyhai munkák végzését nélküle. Ezt a berendezést is olyan természetességgel fogja használni, mint a hűtőszekrényt vagy a mikrohullámú sütőt. A konyhamalac segíti a környezetvédelmi viselkedést a hulladék szelektív elosztásában mindjárt a folyamat kezdetén. Az összes kellemetlen, nedves, gyorsan romló élelmiszert egyszerűen besöpri a mosogatóba és bekapcsolja az konyhamalacot . A hulladék finomra őrlődik, és a vízzel távozik a vízelvezető csövön keresztül szenny csatornába. A konyhamalac utólag is beépíthető régebbi típusú konyhákba.

drtiče EcoMaster
EcoMaster® típusú konyhamalac design és minőség alapon a világpiac élvonalába tartozik. Az új 2013-as sorozat az EcoMaster Plus néven széles skálát kínál mind háztartásba és kisseb közétkeztetési berendezésekben is.
Ez az új modellcsalád számos érdekes újítással rendelkezik, melyek elsősorban a drágább modellekre jellemzőek, főleg a minőségi alkatrészek alkalmazásával. Ezáltal az EcoMaster Plus alap modelljei felsőbb szintre kerültek a más márkájú, azonos néven szereplő modellekkel ellentétbe.
A berendezésnek az alsó részébe be van építve pneu kapcsoló, amelyhez a szerelésnél csak egy csövet és pneu kapcsoló indító gombot kel vásárolni. Ez választható tartozék. A konyhamalac kapcsoló nélkül is működtethető.

drtiče EcoMaster - řada


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

A MEGRENDELÉSEK központi felvétele Tel.: 06 800 18 726
Fax.: 06 800 18 727
E-mail: megrendelesek@demos-trade.com
A szolgáltatás nyújtáshoz, web oldalunk személyre szabásához és a látogatás gyakoriságának elemzéséhez, cookies-t használunk. Ezzel egyetért ha a web oldalunkat használja.
Created by D3Soft s.r.o. © 2016