Keresés
CZ SK PL EN HU
BÚTOR RÁÜTŐDŐ PÁNTOK, FELNYÍLÓK

A kínálatunkban megtalálhatják a ráütődő pántok teljes választékát. A tálas pántok, állítható szekrény függesztő vasalatokat, pillér és más típusú bútor ráütődő pántokat. A legszéleseb ajánlatunk a tálas pántokból van a függőleges és vízszintes nyitású ajtók számára. Megtalálhatják közöttük beépítet tompítással, klipeseket (rápattintósak ) és slide on (rácsúsztatósak), továbbá pántokat a fúrt üveg ajtókra, megfelelő típusú pántokat az alukeretek részére és ráütődő pántokat különböző fokú nyílás szöggel és ráütődéssel. Továbbá ajánlatunkban vannak pántok a modern fogantyú nélküli nyitáshoz és hozzá tartozó rendszerek (Tip-on és K-push). A ráütődő pántokat megtalálhatják a katalógusunk első fejezetében gyártók szerint besorolva (Blum, Strong, FGV és Hettich).

A állítható szekrény függesztő vasalat , ahogy a megnevezése is elárulja a felső és alsó szekrények rögzítésére és beállítására szolgál. A kínálatunkban megtalálhatják a klasszikus „kis dobozt” amelyik a szekrény sarkába helyezendő de ugyan úgy a „Bystrica” szekrény függesztő vasalatot is. Biztosan elnyeri az tetszésüket a szekrény mögé rejtet – Libra Hx vasalat. Természetesen nálunk megtalálhatók a kedvenc ismert márkájú vasalatok ( Diza, KZxx, western vasalatok és vasalatok a lenyíló ajtók számára – például Kimana stb.).


A Katalógus első fejezetében megtalálhatják ugyan úgy a lenyitókat és felnyitókat a függőleges nyitású ajtók számára a gyártók szerint besorolva ( Blum, Italiána Ferramenta, Kesseböhmer, Strong). A Blumot a fejlet Aventos felnyílók családja képviseli az Italiána Ferramenta ajánlatából kiválasztottuk Kraby felnyílókat (gázrúgós dugattyúk helymeghatározó funkcióval), Kessebömert a Huwilift Maxi (lenyitó amelyikek megbirkózik a igazán nagy ajtókkal is) és a Huwilix Duo ( felső és alsó nyitás részéré) és nem utolsó sorban itt vannak a Strong márkájú gázrúgós dugattyúk amelyikek magukba egyesítik a kitűnő árat a teljesítménnyel.

Ajánlatunkban megtalálja a következő pánt típusokat

 

   


Az árut a 24 portálon megtalálja itt…


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

A MEGRENDELÉSEK központi felvétele Tel.: 06 800 18 726
Fax.: 06 800 18 727
E-mail: megrendelesek@demos-trade.com
A szolgáltatás nyújtáshoz, web oldalunk személyre szabásához és a látogatás gyakoriságának elemzéséhez, cookies-t használunk. Ezzel egyetért ha a web oldalunkat használja.
Created by D3Soft s.r.o. © 2016