Keresés
CZ SK PL EN HU

BÚTOR LÁMPATESTEK ÉS LED MEGVILÁGÍTÁS

  • LED lámpatestek  
  • Fénycsövek  
  • Fürdőszoba világító testek  
  • Gardrób lámpatestek  
  • Tartozékok lámpatestekhez

 


LED világító testek

 

Maximálisan helytakarékos világítási megoldás, kb. 100.000 óra élettartam (10év folyamatos világítás). Különböző változatban kínáljuk – irányfények, LED spotokat beltéri megvilágításra, szórt fényű világító testeket hagyományos gömbölyű alakban, profilokat LED diódákkal, LED szalagokat – kölcsönösen összekapcsolhatóak, különböző színekben.


LED világító testek

Fénycsöves világító testek

 

Energiatakarékos fénycsöves fényforrások hosszú élettartammal, mely átlagosan legalább 10.000 üzemórát jelent. A legnagyobb falhasználási lehetősége a konyhában található (hideg szín), esetleg a többi beltérben, mint például megvilágított polcok, vagy szekrények belterének megvilágítása. Az ajánlatunkban megtalálja mindezeket a lehetőségeket.
Fénycsöves világító testek

Fürdőszobai világító testek

 

A fürdőszobák megvilágítására kínálunk helyi lámpatesteket, amelyek a tükör és a mosdó oldalára szerelhetőek, vagy egyenesen a mosdó fölé, esetleg spotokat, amelyek a mennyezet megvilágítására szolgálnak. Választhat fényforrásokból – fénycsöves vagy halogén égőkkel.


Fürdőszobai világító testek

Gardróbszekrény világító testek

 

A szekrény belterének a megvilágítására a következő termékeket ajánljuk: fénycsöves világító testek, LED lámpatestek, spot lámpákat és olyan fényvezetőket, amelyeknél az energiaforrás a szekrényen kívül van elhelyezve vagy fluoreszcens szalagokat és kábeleket, ahol a keletkező hő sokkal alacsonyabb és szét van szórva a felületen. Az egyszerű égő teljesen alkalmatlan a szekrény belterének a megvilágítására, mivel nagy mennyiségű hőt termel. Nagyon látványos a világító tartórúd, ami azt jelenti, hogy a rúd, amelyre az egyes vállfákat akasztja, világít.

Gardróbszekrény világító testek

Tartozékok világító testekhez

 

Szinte az összes világító test szakember által történő beépítést igényel, mely transzformátor nélkül történik.. Minden világító test típushoz megtalálja az általunk forgalmazott tartozékokat, (a katalógusban és a portálon a megfelelő transzformátort az adott világító testhez). Az érzékelők széles skáláját kínáljuk – érintkezési, illetve mozgásérzékelőt. A világító testekhez különféle kábeleket is kínálunk.Tartozékok világító testekhez


 
Az árut a 24 portálon megtalálja itt…

 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

A MEGRENDELÉSEK központi felvétele Tel.: 06 800 18 726
Fax.: 06 800 18 727
E-mail: megrendelesek@demos-trade.com
A szolgáltatás nyújtáshoz, web oldalunk személyre szabásához és a látogatás gyakoriságának elemzéséhez, cookies-t használunk. Ezzel egyetért ha a web oldalunkat használja.
Created by D3Soft s.r.o. © 2016